Tegnap óta keményedik a hasam elég sokat, de görcseim nincsenek! Pár hete voltak joslóim de azóta semmi! Mitől lehet ez? Megindul a szülés?
37 hetes vagyok,voltunk a héten Uh-on ahol megállapították h 3-ad fokban meszesedett a lepényem,így lehet h be fognak fektetni és esetleg előbb megszületik a baba-erre már fel vagyok készülve lelkileg-és ezért is kérdezem h ezek a keményedések akkor a szülés kezdetét jelentik-mármint h esetleg 1 héten belül megszülhetek?V vmi nagy bajt?Mert a babuci mocorog folyamatosan:-)))
Meg folyásom mindigis volt és ezért félek h esetleg nem fogom tudni megkülönböztetni h ha szivárog a magzatvíz!Az milyen??Kérlek írjatok tanácsokat!

Szia! A keményedés nem feltétlenül jeleni, hogy meg fog indulni a szülés. Nekem a 20.héttől folyamatosan volt. A doki szerint nem pihentem eleget.
A magzatvizet megtudod különböztetni, mert az színtelen és szagtalan, de ha nem vagy benne biztos, patikákban lehet kapni olyan papítr (betétet), ami kimutatja a magzatvizet. (Ehhez hozzá kell fűznöm, hogy a dokim szerint azért ezek nem tökéletesek. Én végül nem is vettem). Próbálj nyugodt maradni, és pihenj sokat. A babád teljesen időben van, és ha elmegy a magzatvíz, azt úgyis fájások kísérik majd. Könnyű szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!