Noeszab kérdése:
Túl magas NT érték-5 mm tarkó redőt mutat az uh, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek, volt-e van-e bárkinek várandóssága alatt túl magas tarkó redő érték (NT) a magzatnál az ultrahangon? 13 hetes kismama vagyok és a max megengedett 3 mm helyett nekem 5 mm-t mértek, el is küldtek ggenetikai tanácsadásra, ahová persze megyek is, de kérdezni szeretném, kinek volt esetlegilyen magas értéke s milett az eredménye? Minden jót2015. febr. 3. 16:41
11/14 anonim válasza:
Én sajnos nem tudom, hogy ilyen magas nt értéknél milyen betegség állhat még a háttérben, viszont az tényleg jó hír, hogy negatív lett a lepényszúrás eredménye!
Kecskeméten hogy hogy nincs olyan gép, amivel meg tudtak volna alaposan vizsgálni?
Tankó András főorvos vizsgált? Neki van a legjobb gépe állítólag az országban.
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy azota mar nem aktualis, remelhetöleg kiderult, hogy minden rendben van, de azert leirom. Van egy teszt ami anyai verböl vegezhetö, kivonjak belöle a baba DNS-et es azt vizsgaljak kromoszoma rendellenessegekre. Eleg draga, de szerintem megeri, en epp most varom az eredmenyt. NIPT teszt a neve.
13/14 anonim válasza:
bocsi, de nem NIFTY teszt?
Mennyibe kerül amúgy? Gondolom százezres nagyságrend...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!