Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhesen találok...

Szerintetek terhesen találok még munkát?

Figyelt kérdés
16hetes vagyok és elvesztettem a munkám.
2015. febr. 3. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

*utolsó vagyok

és még a munkaügyi által kiközvetített állásra sem vettek fel, ahol köztudott hogy a bérem az önkormányzat fizette volna, nem ők.

2015. febr. 3. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Beszèlj egy szakèrtővel, hátha ki lehet találni vmit!

Tudom is èn, egyèni vállalkozó leszel az utolsó hónapban, KATA adózással (havi 50eFt ès úgy rèmlik, br. 80eFt jövedelem alapján számolnak). A lènyeg ugye az, h a szülès pillanatában biztosìtott legyèl.

Addig fizesd a tb-t magad után.

2015. febr. 3. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Nincs olyan ismerősöd aki bejelentene a cégébe? Ha most minimum bruttó 210-220.000 Ft-ra bejelentene valaki, kb dolgozol 1 hónapot, utána elmész táppénzre (ha eddig folyamatosan dolgoztál már egy ideje el tudsz menni szülésig). Igy onnantól a munkáltató cdak a táppénz harmadot fizeti utánad, semmi más járulékot nem kell. Egy normál táppénzből a fenti bruttó bér esetén hamar meg tudod finanszírozni ezek költségeit (1 hónap bejelentés járuléka plusz táppénz harmad és nemcsak járni fog csed meg gyed, de gyedből majdnem a maximum összeget is megkapod.
2015. febr. 3. 19:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia.

Én is így jártam...

Engem a helyi önkormányzatnál felvettek közmunka programba.

Próbáld meg.

2015. aug. 7. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!