16. Heten van valami vervetel? Ugye nincs?
Figyelt kérdés
Voltam vedonenil nem mondta. Sok mindenrol beszeltunk felek elfelejtette mondani...2015. febr. 2. 22:01
2/8 anonim válasza:
Azért van ahol még van APF, nekem is volt. Kérdezz rá azért hogy nálatok nem-e kell, mert nekem is genetikán meg uh-n mindig rákérdez orvos hogy voltam-e AFP-n
4/8 anonim válasza:
Én emiatt pár napja felhívtam a nőgyógyászt, hogy nem adott rá időpontot. Mire azt mondta, hogy azért mert ez a vizsgálat már nincs mert téves diagnózisokat állítottak fel az eredményből és ezért kivették a kötelező vizsgálatok közül. Ez kb 1-1,5 éve nincs.
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, tavaly június óta nincs, de időről időre felbukkannak itt olyan kérdezők és válaszolok, akiknek az orvosa a biztonság kedvéért mégis kéri ezt a vizsgálatot.
1-es voltam!
6/8 anonim válasza:
2014. július 1-től nincs a 16. héten AFP.
7/8 anonim válasza:
Azért mondtam, hogy kérdezzen rá, mert valahol még van. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi csajok! Igazabol orulok h megszunt ez a vizsgalat... felesleges volt!
2015. febr. 4. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!