Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent ez? Beagyazodas,...

Mit jelent ez? Beagyazodas, vagy mensi lesz?

Figyelt kérdés

Elvben a parommal jo idoben voltunk egyutt. Az utolso mensi jul 27-en kezdodott, amugy 20-a kornyeken sozkott megjonni 1-2 napos kesessel. Tegnap elegge gorcsolt a hasam, meg leszakadtak a melleim (nekem mensi elott nem szokott fajni, csak teltebb egy picit), meg a derekam hasogatott. Aztan ilyen rozsaszines folyast vettem eszre hajnalban, ami ma reggelre kicsit barnazos lett. De nem verzes. en mensinel az elso napon sem sozktam barnazni es ilyen halvany rozsaszines folyasom nem szokott lenni.

Ez most mit jelent?

2008. aug. 22. 02:14
 1/5 A kérdező kommentje:
amit meg elfelejtettem irni h nem sok egy ket csepp.
2008. aug. 22. 02:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
rövid leszek:tesztelj!az a biztos,az választ ad a kérdésedre.ha baba van a dologban akkor boldog babavárást!
2008. aug. 22. 07:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján bármi lehet. Én is azt mondom, tesztelj!
2008. aug. 22. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a teszt a megoldás ha most kellett volna megjönnie.
2008. aug. 22. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:

teszt!

Mi is jó időben voltunk együtt (szerintem), de nekem a mensi előtt mex egy közepes görcs és kész. De mostanság egyhe alhasi fájdalmaim, és enyhe rosszulléteim vannak, főként este, de se rózsaszínű, sem pedig barnás folyásom nem volt még.

2008. aug. 22. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!