Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez, mensi már, vagy...

Mi lehet ez, mensi már, vagy beágyazódás?

Figyelt kérdés
A ciklus 21 napján elkezdtem dél körül barnázni, utána kicsit meg is jött, élénkpiros színnel. Másnap barnázás volt, majd azóta is kisebb-rövidebb ideig barnázok, de ha wc után törlöm magam, nem jön semmi.
2011. júl. 24. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Vár egy pár napot aztán tesztelj.

Az is lehet, hogy megjött.

Nekem is pont ilyen volt, aztán kiderült, menstruáció volt.

Ha már élénk piros színe van, akkor azt már tekintheted annak, de mindenképpen csinálj egy tesztet, lehet hogy még is "valaki" van a dologban! ;)

2011. júl. 24. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 26 naposak a ciklusaim,a 23.napon barnáztam kb. 2 napot, mérges is voltam, hogy előbb megjött. Aztán semmi, majd 1 hétre jöttek a tünetek. El sem hittem, hogy terhes vagyok, a 39 napon teszteltem csak, addig biztosra vettem, hogy ez vmi más.Már 8 hónapos gyönyörű kisfiú lett belőle.
2011. júl. 24. 22:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! :) nekem is kezd abbamaradni
2011. júl. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!