Van köztetek olyan akinek nehezen jött össze a baba és ezért vizsgálatokra járt? Miket csináltak?
2 éve próbálkozunk a babával. orvosról orvosra jártam eddig és senki nem csinált semmit.
Pénteken voltam egy másik dokinál aki megvizsgált, kicsi diétára fogott (nem vagyok túlsúlyos) meg elküldött "Izotópdiagnisztikára azonbelül immunossary részlegre ahol a szexuális hormonokat vizsgálják.
Mi a SOTE 1 meddőségi központjába járunk.
Első körben hormonsort csináltak nekem, férjemnek két spermavizsgálatot.
Utána nekem egy petevezeték átjárhatóságit.
Mivel nekem picivel magasabb a prolaktin szintem, így arra kapok gyógyszert.
Jelenleg clostybeggyttel stimulálnak, tüsszőrepesztőt kapok, terminált otthoni együttléttel. Ez a mostani a második clostys hónapom.
Szia! 1.5 éve próbálkozunk, cukorbeteg vagyok némi pajzsmirigy problémával. Inzulin + gyógyszer.
Sajnos mivel a lakóhelyünkön nem vették nagyon komolyan a "gondunkat" hogy nem sikerül, ezért elmentünk Pestre, mi a Versys Clinikát választottuk, ami fizetős de legalább végre történik velünk valami. Volt hormonvizsgálat, férjemnek spermavizsgálat, kaptam már tüszőrepesztő injekciót (mindez nov. óta, előtte 1 évig itthon a kórházunkban semmi.... csak hogy legyünk türelemmel). Nekünk se sikerült még, jövőhéten megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. Utána azt mondták ha átjárható akkor Clostylbegit és hajrá, ha azzal se akkor inszemináció. Ha nem járható át akkor lombik. A doktor úr azt mondta nem gondolja hogy műteni kellene, mert vagy bejön vagy nem, ill. nagyobb az esély méhen kívüli terhességre. Profik és nem húzzák az időnket tovább. Tudják, látják hogy mennyire szeretnénk már. Én 33, férjem 30 éves lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!