Nagyon fáj a derekam, esténként alig bírok aludni. Mitől lehet ez? És mit tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a derekam, esténként alig bírok aludni állandóan csak forgolódok. Sehogy sem jó bárhogy fekszem kényelmetlen. Napközben van hogy megszédülök amikor felállok. Illetve 5 percig nem tudok egy helyben állni mert melegség jön rám és úgy érzem le kell leülnöm mert össze esek. Mitől lehet ez? És mit tudnék ellene tenni?2015. febr. 2. 10:05
2/2 anonim válasza:
Nem írtad hány hetes vagy,de nekem is sokszor fáj éjjel a derekam.
Nagyon tud fájni,de szerintem ezzel jár a terhesség.
Ez a fajta rosszúllét nálam is volt már többször,(hirtelen gyengeség,hőhullámok,szédülés,ájulás érzet).
Nekem nagyon alacsony a vércukrom,azt mondják talán ez okozza.
Nézess te is vércukrot,vagy esetleg ha a vérnyomásod alacsony az is lehet.
Szólj az orvosnak,ha mész vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!