Én vagyok túl érzékeny? Vagy másnak is rosszul esett volna?
Mondtad neki, h ne mondja el?
Ha mondtad, megértem, h rosszul esett, de sztem ez nem akkora tragédia, ne akadj ki rajta. :)
Én megértelek, az én terhességemet is elpofázta a család, nagyon kiakadtam rájuk. Nagyon jóban vagyok anyumékkal, a pozitív tesztnél elmondtam nekik, meg a férjem is a szüleinek, mert úgy fair, ha akkor már ők is tudják. Kértem, hogy ne mondják el senkinek. A férjem családja tényleg nem mondott senkinek semmit, anyámék viszont azután, hogy volt szívhang, és elmentem a védőnőhöz, kb. mindenkinek elpofázták. Nagymamámnak elmondtam még a védőnő előtt, mert jóban van a védőnővel, és nem akartam, hogy tőle tudja meg véletlenül, hát ő konkrétan minden szembejövőnek elmondta azonnal, annak ellenére, hogy kértem, hogy ne.
Én nagyon elküldtem őket a francba, mert volt már egy terhességem, ami missed ab lett 9 hetesen, tehát volt rá okom, hogy ne verjem nagy dobra legalább a 12. hétig. Ha ne adj isten megint rosszul alakult volna, megint kérdezősködött volna meg sajnált volna mindenki, ezt pedig az előzőnél nagyon nehezen viseltem. Ők meg persze sértődötten morogtak, hogy már örülni se lehet, főleg a nagyanyám... Azt hittem, az előzmények után tiszteletben tartják, de neeeem, minek. Erősen gondolkodom, hogy a kistesót ők se tudják majd meg a 12. hét előtt, ha majd ott tartunk, aztán lehet megsértődni.
"mást is mondott már el amit nem kellett volna"
Ha tudod, hogy pletykás, akkor miért mondtad el neki?
Egyébként testvérek előtt nem értem minek ez a nagy titoktartás. Ráadásul második baba, szóval már az újdonság varázsa sincs meg. Felesleges a nagy drámai hatású bejelentés. Terhes vagy, ennyi.
Felesleges ilyenen stresszelni, anyukám többszöri kèrèsre sem állt le ès mindig volt vki, akinek mèg elmondta.
Ne tulajdonìts neki nagy jelentősèget, 100%, h örömèben tette.
Lazulj el ès èlvezd a babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!