Ha ciklus felénél 10mm a méhnyálkahártya akkor nem valószínű a sárgatestelégtelenség?
Figyelt kérdés
Elvetéltem,és gondolkodom az okán,mi lehetett...persze már folynak a vizsgálatok,de úgy tudom hogyha nem termelődik elég proeszteron akkor nincs megfelelő vastagságú méhnyálkahártya,vagy tévedek?!2015. jan. 31. 12:53
11/15 A kérdező kommentje:
"Remélem" genetikai probléma volt és a következő sikerül,már van egy egészséges gyerekünk.
2015. jan. 31. 21:03
12/15 anonim válasza:
Szerintem is genetikai probléma lehetett inkább.
Az jó hír viszont, hogy sikerült, megtermékenyült, beágyazódott és helyben is maradt, a sárgatesttel nem volt gond ezek szerint, akkor véreztél volna. Pecsételő vérzésre pedig adnak hormon pótlást, ha olyan jelentkezne.
Nagyon szomorú, hogy így történt, de a pozitív, hogy sikerülhet és fog is!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
Sárgatest elégtelenségre jellemző a vérzés?
2015. jan. 31. 21:11
14/15 anonim válasza:
Leginkább a menszesz előtt pár nappal pecsételő/pár csepp vérzés jelzi és több ciklusban is jelentkezik (de a pecsételő vérzés lehet más miatt is), viszont ha pozitív teszt után jön elő és amúgy nem jellemző, első kérdése az orvosnak, hogy mikor volt az utolsó rákszűrés, aztán megnézi a méhszájat, hogy nem "méhszájseb" miatti esetleg (az nem nagy gond) és ha mindent rendben talál, akkor ad hormonpótlást rá kb. a 11-12. hétig, az nem engedi lelökődni a méhnyálkahártyát.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Nekem nincs pecsételés soha,szabályos ciklusaim vannak.
Még akkor a pajzsmirigyemmel lehet gond,a TSH értékem 3,6.De remélem nem ez volt...
2015. jan. 31. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!