Nem túl nagy a hasam? Már sokszor levegőt is alig kapok, vagy normális?
szerintetek hanyadik hétben vagyok?mások szerint iszonyat nagy a hasam.Mondjuk az elsővel is nagy volt.
a 2. válaszoló eltalálta :) Pont ma töltöttem a 24.hetet.
Akkor ezek szerint nem kell aggódnom,nem óriási a hasam.Már kicsit idegesitett a környezetem,hogy állandóan ájuldoznak hogy mekkora....
Menni rengeteget megyek,sétálok,minden,azzal nincs gond,hanem alapól alig kapok levegőt :) Tehát mozgás se kell hozzá.Remélem elmúlik,de valószinű ez csak rosszabb lesz.
En is 24 hetes vagyok, es engem is azzal idegesitenek, hogy mekkora a hasam. Foleg a sajat szuleim, skype-on keresztul. Meg, hogy nagy hasa nagy babat jelent es hogy mekkora lesz a vegen. Ahh, elegem van.
Ne torodj vele. Ekkora es kesz. Nem tudod befolyasolni. Neha nekem is nehez a levegovetel, de nem folyamatos a problema. Esetleg valami laza kismamatornara eljarhatsz, a helyes legzestechnika elsajatitasa vegett, hatha segit.
Boldog babavarast!
köszi mindenkinek! :)
AZ elsőnél se voltak egyáltalán csikjaim,meg eddig most se,remélem ez igy is marad.Ettől függetlenül mindig kenem magam,shea vajjal szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!