Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem túl nagy a hasam? Már...

Nem túl nagy a hasam? Már sokszor levegőt is alig kapok, vagy normális?

Figyelt kérdés

szerintetek hanyadik hétben vagyok?mások szerint iszonyat nagy a hasam.Mondjuk az elsővel is nagy volt.

[link]

2015. jan. 30. 20:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Attól függ hány hetes vagy. Nekem ennél a végén sokkal nagyobb hasam volt, de ha mondjuk 20 hetes vagy, akkor nagy. :) Én olyan 30 hetesre tippellek.
2015. jan. 30. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
nekem is végig hatalmas hasam volt, nagy baba is lett. nekem kb 24hét környékén volt ekkora, tehát erre tippelnék. a levegővel csak mozgás alatt volt gond, de ekkora hassal még várba másztunk fel a férjemmel :)
2015. jan. 30. 20:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Hat, ha azt irod nagyon nagy, akkor kb 26 hetesnek tippelnelek.
2015. jan. 30. 20:33
 4/17 anonim ***** válasza:
26 hetesre tippelnélek,mivel nekem is ekkora hasam van :D
2015. jan. 30. 20:34
 5/17 anonim ***** válasza:
22?
2015. jan. 30. 20:35
 6/17 A kérdező kommentje:

a 2. válaszoló eltalálta :) Pont ma töltöttem a 24.hetet.

Akkor ezek szerint nem kell aggódnom,nem óriási a hasam.Már kicsit idegesitett a környezetem,hogy állandóan ájuldoznak hogy mekkora....

Menni rengeteget megyek,sétálok,minden,azzal nincs gond,hanem alapól alig kapok levegőt :) Tehát mozgás se kell hozzá.Remélem elmúlik,de valószinű ez csak rosszabb lesz.

2015. jan. 30. 20:41
 7/17 anonim ***** válasza:

En is 24 hetes vagyok, es engem is azzal idegesitenek, hogy mekkora a hasam. Foleg a sajat szuleim, skype-on keresztul. Meg, hogy nagy hasa nagy babat jelent es hogy mekkora lesz a vegen. Ahh, elegem van.

Ne torodj vele. Ekkora es kesz. Nem tudod befolyasolni. Neha nekem is nehez a levegovetel, de nem folyamatos a problema. Esetleg valami laza kismamatornara eljarhatsz, a helyes legzestechnika elsajatitasa vegett, hatha segit.

Boldog babavarast!

2015. jan. 30. 21:05
 8/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok és a privátos egyben :) tényleg ne aggódj. csak figyelj oda magadra, ha eddig nem lettek csíkjaid kezd el magad kenni, mert nekem is kb 26. héttől jöttek elő. nekem a rokonok is piszkáltak hogy biztos nem ikrek... :) de nem. ahogy írtam neked, többnyire nagy babám született, aki most fél éves és még mindig veri a kortársait :)
2015. jan. 30. 21:10
 9/17 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek! :)

AZ elsőnél se voltak egyáltalán csikjaim,meg eddig most se,remélem ez igy is marad.Ettől függetlenül mindig kenem magam,shea vajjal szoktam.

2015. jan. 30. 21:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Hihi, én ezen jót mosolyogtam, én meg ekkorával szültem az elsőt, a másodikat azért már picit nagyobbal. De láttam HATALMASAT is, mintha mind2 gyerekem egyszerre lett volna benne. :) Mindegy mekkora, egészségesek legyetek, az a lényeg! Befordult már? Akkor könnyebb szokott lenni.
2015. jan. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!