Terhesség alatt normális az erős fehér folyás? Sokszor amikor sokat ülök és felállok rendesen mint ha folyna.
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 21:11
1/5 anonim válasza:
Amíg nem sárga és nem bűzös szagú addig normális (tehát a fehér vagy átlátszó nagy mennyiségű folyás okés mert így védekezik a szervezet hogy a hüvelyen keresztül ne juthassanak baktériumok, vírusok a méhszájhoz).
2/5 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet.. este örülök, hogy megszabadulhatok a fehérneműtől, de naponta kell pizsit cserélnem...
3/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez a gondom.ma azt hittem kicsit bepisiltem vagy hogy vérzek aztán néztem meg és láttam hogy folyás.15 hetes vagyok.nekem alapból mindig van hol erősebb hol gyengébb...csütörtökön voltam védőnőnél de rendben volt a vizeletem.de azért megemlítem a nőgyógyásznak ha megyek(és nem felejtem el)
4/5 anonim válasza:
Ha sarga akkor mivan? En is kuzdok folyassal ugy tudom termeszetes jelenseg.de pont tnap este toroltem le egy nagyobb "darab" sarga.egybetapadt folyast
Mitol van?
5/5 anonim válasza:
Ha sárga és büdös az fertőzésre utal, mindenképpen szólni kell róla az orvosnak, hogy írhasson rá gyógyszert/kúpot/krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!