Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzhatom még? Akik...

Meddig húzhatom még? Akik hasonló dolgokon estek át, végülis hányadik héten szültetek?

Figyelt kérdés
Most várom a 3. babámat, 34. hetet fogom hétvégén betölteni. Eddig problémamentes volt a terhességem, viszont hétvégén nagyon elkezdett fájni a derekam, majd leszakadt. Először nem is foglalkoztam vele, gondoltam, hogy normális ez a vége felé. Magne b6-tal kicsit jobban voltam vasárnap, hétfőn viszont folytatódott ez az iszonyatos fájdalom és feszítést éreztem a pocakom aljában. Bementem a dokimhoz, aki megállapította, hogy a méhszájam 3110-es és mondta, hogy nagyon kemény a pocakom. Diaphyllint és Pipolphent irt fel és szigorú ágynyugalmat javasolt. Az a problémám, hogy van két kiscsajosom ( 3 és 5 évesek) , a férjem majd márciusban jön haza, mert külföldön dolgozik, a nagyszülők vidéken élnek. A pipolpen teljesen kiüt, nem tudom a kislányok mellett bevenni, a diaphyllintől meg rosszul vagyok. Akármennyire is erőltetem, nem tudom bevenni, egyből rossz a közérzetem, remegek. Ma is folyton kemény a pocakom, megpróbálok minél többet ágyban lenni, de csak addig vagyok jól még fekszem, abban a pillanatban ahogy felkelek, kemény a pocak. Nem akarok nagyon hosszú lenni, de az még hozzátartozik a történethez, hogy én 56 kiló vagyok és a baba meg nagyon nagy. A 30 hetes uh alapján 2 kiló volt már. A másik két csajszim is nagy volt a második majdnem 4 kiló, de velük többet tudtam pihenni, mert anyuméknál laktunk akkor még. Mi a véleményetek ezzel a történettel meddig húzhatom????
2010. febr. 9. 14:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
mégis ezt mi honnan tudhatnánk.....?
2010. febr. 9. 14:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem vártam, hogy előre megmondja valaki, hogy pontosan mikor fogok szülni, csak tapasztalatokat kérdeztem. Remélem segítőkészebb kismamik, anyukák is fognak válaszolni. A kérdésemben benn van, hogy mások hányadik héten szültek, akik hasonló dolgokon mentek át terhességük alatt. Különben az ilyen válaszolókat meg nem értem, hogy miért válaszolnak.... Na mindegy!
2010. febr. 9. 14:43
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
A Magne b6ot nem kampányszerűen kell szedni, amikor keményedik, hanem folyamatosan!:) Nagyszülők közül meg ilyenkor meg én megkérnék egyet , jöjjön fel segíteni. 2 kislányod van +folyamatosan keményedsz és nincs segítséged?? Nem mondod el senkinek ezt a helyzetet, vagy mi? Ilyen esetben (ha így terheled magadat) akár már holnap is elindulhat a szülés!!
2010. febr. 9. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

Én se értem az elsőt, elvégre a kérdező azt kérdezte, hogy AKI HASONLÓ HELYZETBEN VOLT, AZ MEDDIG HÚZTA! Mindegy, ne foglalkozz az ilyen válaszolókkal. Viszont tényleg necces a helyzet, ha nem pihensz többet, nem sokáig húzod. Nekem is mondta a doki, hogy pihenjek, mert koraszülés lesz, de én pihentem keményen, felpolcolt lábbal, hasonlók. És a magne B6-ból 3x2 szedtem a 36. hétig! Te is szedd így.

És tényleg kérj meg szülőket, hogy legalább 2 hétre jöjjön valaki segíteni, mert így nem fogod kihúzni. Kitartás, és drukkolok, hogy bennmaradjon az a pöttöm még legalább egy darabig.

2010. febr. 9. 14:51
 5/15 anonim válasza:
72%

Szia!

Nagyjából hasonló cipőben jártam. A 36. héttől "minden órás" voltam. Méhszáj 2111 , nst-n 100 as fájások, egyedül itthon az elsős nagylányommal, napi 2 km séta a suliba......és ennek ellenére 41 hétre született meg a kisfiam .

Próbálj meg nem idegeskedni.

2010. febr. 9. 15:06
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem irigyellek a kialakult helyet miatt. :( Sztem nem magneb6-ot kellene szedned, mert az nem sokat ér, annál jobb a magnerot. Kérdezd meg nyugodtan a dokidat. Sokkal több benne a magnézium amire neked a keményedések miatt nagy szükséged van. Nálunk a kórházban már szinte csak azt adják mint magnézium, a magneb6-ot már nem. És tényleg rendszeresen kell szedni!

A barátnőmnek a méhszája a 25. héttől 2110 volt, mégis túlhordta, nekem szülés pillanatáig zárt volt, mégis 4 óra alatt megszültem az elsőt, tehát ebből sok következtetést nem lehet levonni. Próbálj pihenni amennyit csak tudsz, tudom két kicsi mellett nehéz - én is átéltem ezt - de muszáj a legkisebb miatt! ;)

Nekem is feküdnöm kellett a végén a másodikkal - volt itthon mellette egy 3 éves - és nekem is óriásbébi volt a hasamban. 4300g volt, de a pocakomon alig látszott a terhesség. Nekem is fájt mindenem, fájt minden mozdulat és folyto kemény volt a pocakom.

Viszont jó lenne, ha valaki tudna neked segíteni, mert most a nyugalom lenne a legjobb "gyógyszer" neked. :(

2010. febr. 9. 15:14
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

én meg azt nem értem miért kell mindenen megsértődni. az igazat irtam lehet hogy kihuzod még pár hétig lehet hogy holnap megszülsz. mindenkinek más a szervezete hiába kérded hogy másnál hogy is volt.

Nálad nem biztos hogy ugy lesz.

azért válaszoltam mert ez az igazság. Senki nem tudja hogyan alakul majd nálad a dolog.

2010. febr. 9. 15:55
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
A 37. hét után már nincs gond, addig kéne kihúzni. Próbálj tényleg pihenni, amikor csak lehet. Barátnőd sincs, aki segítene?
2010. febr. 9. 16:04
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
velem is ugyanez volt,szülés visszatartásom volt a 31 héten,ugyanezeket szedtem,de két napig birtam csak,mert hánytam,kiütött stb...igy abbahagytam,és csak mg-t szedtem...nekem akkor a fiam 9 hós volt...nem mondom h hagyd abba a gyogyszert,de mindenképp beszélj a dokiddal,mert a gyogyszer allergia nem játék...jaa és a 39 héten jött a lányom csak ki,de hangsulyozom minden terhesség más,remélem sikerül még huznod,legalább 2 hétig
2010. febr. 9. 17:53
 10/15 anonim ***** válasza:
45%

előző vok,nins aki segítene?

hol laksz? ha szülni mész hogyan lesz a két gyerekkel?

2010. febr. 9. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!