Meddig húzhatom még? Akik hasonló dolgokon estek át, végülis hányadik héten szültetek?
Én se értem az elsőt, elvégre a kérdező azt kérdezte, hogy AKI HASONLÓ HELYZETBEN VOLT, AZ MEDDIG HÚZTA! Mindegy, ne foglalkozz az ilyen válaszolókkal. Viszont tényleg necces a helyzet, ha nem pihensz többet, nem sokáig húzod. Nekem is mondta a doki, hogy pihenjek, mert koraszülés lesz, de én pihentem keményen, felpolcolt lábbal, hasonlók. És a magne B6-ból 3x2 szedtem a 36. hétig! Te is szedd így.
És tényleg kérj meg szülőket, hogy legalább 2 hétre jöjjön valaki segíteni, mert így nem fogod kihúzni. Kitartás, és drukkolok, hogy bennmaradjon az a pöttöm még legalább egy darabig.
Szia!
Nagyjából hasonló cipőben jártam. A 36. héttől "minden órás" voltam. Méhszáj 2111 , nst-n 100 as fájások, egyedül itthon az elsős nagylányommal, napi 2 km séta a suliba......és ennek ellenére 41 hétre született meg a kisfiam .
Próbálj meg nem idegeskedni.
Nem irigyellek a kialakult helyet miatt. :( Sztem nem magneb6-ot kellene szedned, mert az nem sokat ér, annál jobb a magnerot. Kérdezd meg nyugodtan a dokidat. Sokkal több benne a magnézium amire neked a keményedések miatt nagy szükséged van. Nálunk a kórházban már szinte csak azt adják mint magnézium, a magneb6-ot már nem. És tényleg rendszeresen kell szedni!
A barátnőmnek a méhszája a 25. héttől 2110 volt, mégis túlhordta, nekem szülés pillanatáig zárt volt, mégis 4 óra alatt megszültem az elsőt, tehát ebből sok következtetést nem lehet levonni. Próbálj pihenni amennyit csak tudsz, tudom két kicsi mellett nehéz - én is átéltem ezt - de muszáj a legkisebb miatt! ;)
Nekem is feküdnöm kellett a végén a másodikkal - volt itthon mellette egy 3 éves - és nekem is óriásbébi volt a hasamban. 4300g volt, de a pocakomon alig látszott a terhesség. Nekem is fájt mindenem, fájt minden mozdulat és folyto kemény volt a pocakom.
Viszont jó lenne, ha valaki tudna neked segíteni, mert most a nyugalom lenne a legjobb "gyógyszer" neked. :(
én meg azt nem értem miért kell mindenen megsértődni. az igazat irtam lehet hogy kihuzod még pár hétig lehet hogy holnap megszülsz. mindenkinek más a szervezete hiába kérded hogy másnál hogy is volt.
Nálad nem biztos hogy ugy lesz.
azért válaszoltam mert ez az igazság. Senki nem tudja hogyan alakul majd nálad a dolog.
előző vok,nins aki segítene?
hol laksz? ha szülni mész hogyan lesz a két gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!