4+2 hetes vagyok, ma voltam dokinál, mert nagyon fáj a derekam, utrogest-ot irt fel. Most amikor hazaértem elkezdtem barnázni, szedjem be, vagy már késő?
Figyelt kérdés
Már volt egy korai spontan vetèlèsem, szintén derèk- hàtfàjàssal kezdődött, este megint éreztem ma futottam egyből dokihoz. Barnàzással màr megkezdődhetett a vetélés?#vetélés #Ultrogeszt
2015. jan. 30. 18:25
1/9 anonim válasza:
Tedd fel, mert lehet megmarad a baba. Én kimondottan barnázásra kaptam.
2/9 anonim válasza:
Szedjek és figyeld hogy nő vagy csökken a barnázás.ez fontos.lehet a vizsgálat miatt pici barnázás.13hkm
3/9 A kérdező kommentje:
Hüvelyi vizsgàlat nem volt, csak pisilés. Azt mondts ilyenkor mèg semmit sem làtni, de akkor mèg nem barnàztam, csak ez a csúnya derékfàjàs nem tetszett.
2015. jan. 30. 18:38
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Rákszűrésed sem volt? Mert attól is lehet.
Amúgy nekem azt mondta az orvos, hogy ez segithet, ha hormon probléma van, de ha beteg akkor így is úgy is el fog menni a baba.
Nem értem miért lettem lepontozva.
5/9 anonim válasza:
Alkalmazd amit a doki mondott, + vegyel be magneziuomt es fekudj sokat.
32hkm
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, most csak ruhàban beszélgettünk... Próbàlt megnyugtani,hogy semmit mem jelent a derékfàjàs, de úgy làtszik az én megérzéseim erősebbek
2015. jan. 30. 18:51
7/9 anonim válasza:
Probalj meg pozitivan hozzaallni. Azert mert volt egy vetelesed nem feltetlenul lesz meg egy. Nekem is elment az elozo, de most 32 hetes vagyok. Es nem telt el sok ido a ketto kozott.
8/9 anonim válasza:
én 5 hetesen mentem barna pecsételéssel és nekem is ezt írták fel. Kb egy hét után elmúlt. A baba szépen fejlődött mellette.
9/9 anonim válasza:
Nekem is ell ment az első baba.most vérzése 6 héten kaptam ultrogestant és már 7 cm és 13 hetes a picurka.minden rendbe lett,igaz aggódtam én is eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!