Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokan írjátok hogy pl.22,24,26...

Sokan írjátok hogy pl.22,24,26 hetesen mekkora a babátok mérete. Nekem 18 hetesen volt ultrahang, azt mondták a következő 28 hetesen lesz. Az olyan sokára van! Közbe is csinálnak csak kérni kell?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következő!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama
2010. febr. 9. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem itt Pesten a 17. heti után már csak a 30. héten csináltak ultrahangot.

Én elmentem a 22. héten 4D-s ultrahangra biztos ami tuti:-)))

32 hetes kismama

2010. febr. 9. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez anynira érdekes dolog. Tettem fel régebben kérdést én is ezzel kapcsolatban. Nekem minden hónapban ezzel kezdi az orvosom a vizsgálatot. Hüvelyi, majd sima uh. Lemérni nem mérték csak a 18. majd a 24. héten, de gondolom nagyjából tudja az orvos, hogy hónapról hónapra mekkorának kell lennie.
2010. febr. 9. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Hivatalosan, az allami protokoll szerint negy-ot uh lenne terhesseg alatt. A 8 hetes, ami nem kotelezo, majd a 12 hetes, 18 hetes genetikai, 28 hetes es a vegen 36-38 het kozott.

Ez igy lenne az allami intezmenyekben, ha nincs semmi gond. viszont a legtobb kismamanak van magandokija, ha van a rendeloben uh keszulek, akkor nagyon szivesen keszitenek 6-8-10 ezer forintos vizsgalati dijert csereben uh-t is minden honapban.

2010. febr. 9. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem van fogadott orvosom,de én az sztk-ba járok uh-ra!Első vagyok!Nem fizetek az uh-ért!!!
2010. febr. 9. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Elvileg a védőnő az első jelentkezéskor adott egy papírt Neked, amin rajta vannak a kötelező vizsgálatok és az UH-k is. Nekem a 18 hetes UH után csak a 30. héten lesz. De közben a 21. héten voltam genetikán Pesten, ott is csináltak UH-t. ( Oda ugye külön beutaló kell. )

És majd privát megyek 4D UH-ra, a 25. hét környékén. De ez fizetős.

Szóval szerintem most Neked ezt a 10 hetet ki kell várni... Vagy közben elmehetsz 4D-re. Az kb 10.000 Ft, adnak dvd-t és képeket róla.

2010. febr. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!