Mikor lesz a következő ultrahang?
Figyelt kérdés
Most 29 hetesek vagyunk a 27 héten volt uh ott megmérte a picurit a doki de súlyt nem mondott voltunk köv héten 4d -n és ott 1025 gr becsülték méretei alapján.
Mikor nézik megint hogy mennyit nőtt?Lesz még valamilyen vérvétel mert ezt sem közölték??!
2009. szept. 19. 10:24
1/5 anonim válasza:
32 hetesen lesz UH,amúgy a kiskönyved hátuljában elvileg benne van:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ ,de most néztem a kis könyvet nincs benne sajna,jövő héten megyek dokihoz megint, utána már csak 34 hetesen szóval lehet jöv héten megcsinálja a köv uh-t!35 héttől pedig hetente 1x kell mennem,remélem még legalább 2x látom a picurt mielőtt megszületik!!!Kíváncsi vagyok mennyit nőtt azóta mert a hasam igencsak megugrott:-)!!!
2009. szept. 19. 10:34
3/5 anonim válasza:
a 35-ik héttől CTG-re kell menni hetente
4/5 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom ,de azért köszi:-)!
2009. szept. 19. 10:49
5/5 anonim válasza:
szia 32.és 36.hétben vannak még uhok.Aztán talán 39.héten is ha nem történik addig semmi.A sulybecslésekre ne nagyon adj az csak becslés lejet közte több dkg eltérés is.a 36.héttöl hetente mész dokihoz ctgre de nem csinál minden alkalommal uhot sajnos.Én is minden alkalommal szeretném látni és tudni hogy mennyit hizott de a dokim nem szereti ezt a becsüléses dolgot mert tisztában van velem hogy nemsokat ér.Boldog babavárást üdv egy 36h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!