Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok a pici...

18 hetes terhes vagyok a pici medencevégü fekésben van, ez gond lehet?

Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha 34-36 hétig is az marad,mert ilyenkor felvetődik a császár lehetősége.Később már nincs elég hely a méhben,hogy megforduljon.Bár sok baba csak a legvégén forul meg.
2008. aug. 21. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még van ideje és helye megfordulni, nyugi! Az enyém a 30. héten is úgy fekszik még (sajnos).
2008. aug. 21. 19:39
 3/4 anonim válasza:

Ekkor /18.héten/még nekem is medencevégű fekvésben volt,sőt mi a 24.héten voltunk 4D UH-on ott is medencevégű volt,de a 29.heti UH-on már meg volt fordulva.Éreztem is amikor megfordult,valahogy máshogy mocorgott....

33 hetes kismama

2008. aug. 21. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
A szülésig még százszor is fejvégbe fordulhat meg vissza. Az én babám fejvégben volt a 32. hétig, akkor viszont úgy döntött medencevégbe fordul. A dokim ecsetelte, hogy milyen következménnyel (császár) jár az, ha így marad. Kicsit megrémültem, de elhatároztam, hogy megbeszélem a babával, hogy forduljon vissza. A 38. héten megint fejvégben volt, és a 40. héten nem volt szükség császárra. Simán szülhettem. Szerintem ne aggódj, az utolsó (előtti) UH vizsgálatig megfordul, ha mégsem beszéld meg te is vele. Nekem bejött, és már mástól is hallottam ezt. :D
2008. aug. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!