Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt más is aki végig...

Van itt más is aki végig pecsételte a terhességet?

Figyelt kérdés
Az elejétől pecsételek, minimális mennyiség, 2-3 naponta, majd később 2-3 hetente fordult elő... Minden rendben a babával. Elég idegesítő jelenség, aminek ezer oka lehet. De hematóma nincs, vagy ha volt, nem látszott. 14 hetes vagyok.
2015. jan. 28. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Igen, de ez normális is, mert postán dolgoztam.
2015. jan. 28. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, de az elsőt megmosolyogtam.
2015. jan. 28. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Progeszteront neztek? Hol van a mehlepeny, mehszaj kozeleben? Mert ezektol lehet.
2015. jan. 28. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. Az első trimeszterben kb. a 8 hétig pecsételtem, abból derült ki, hogy baba van. Aztán egy darabig nem, aztán megint, legalábbis a 20. héttől biztosan rendszeres volt. Az ok nem derült ki, haematóma nem volt, sárgatest elégtelenség olyankor már nem játszik, lepény jó helyen, rendesen tapadt. És mégis. Idegesítő volt. Aztán szülés után 1 évvel kiderült, hogy méhszájsebem van, ugyanis akkor is sokat pecsételtem (főleg aktus után). Mióta lekezelték, megszűnt a vérezgetés.
2015. jan. 28. 17:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, utrogestant szedek az elejétől, napi 3x2 az adag. Lepényre nem mondtak semmit a 12 hetesen.

Én a vérbőségre is tippelnék. Dokim is ilyesmiket mond, nincs konkrét ok. Tényleg borzasztó idegesítő. :(

2015. jan. 28. 17:59
 6/7 anonim válasza:
Igen, én is pecsételek az elejétől, sőt, néha ijesztően nagy mennyiség, nem 1-2 csepp. Van úgy, hogy kimarad 1-2 hét, aztán újra kezdődik. Nálam találtak egy polipot, állítólag amiatt van. Utrot szedtem, 3*2-t, de az sem segített (mostanra már leépítettem, 13 hetes vagyok).
2015. jan. 30. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem méhszájsebem alakult i szülés után és ugyan a rutascorbin+hüvelykúp visszaállította a hámegyensúlyt, de a sok emeléstől, a gyerek hordozásától be-be vérzett. A hordozást abbahagytam, amikro terhes lettem, de ha sokat kell tartanom a 12 kilós gyereket, vagy cipelni kell, vagy valami erőltetőbb, akkor szintén beindul a pecsételés.

Kaptam én s az elején utrot is a biztonság kedvéért, de mondjuk 80% ig biztos voltam benne, hogy nem az a probléma. Azért beszedtem.

Nem tudom, a rutascorbint (érfalerősítő) terhesség alatt lehet-e szedni, én nem szedem most, de a gynophilus és hasonló hüvelykúpokat lehet használni, de az a legjobb, ha ezt orvos tanácsolja. Lehet nálad is ennyi a gond, megnőtt a nyomás és a vér mennyisége odalent, terhelve vannak a hajszálerek és el el pattannak. Ártalmatlan, de ezt egy orvos azért be tudja lőni, ha minden más kizárható.

2015. febr. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!