Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek legkorábban a...

Mikor éreztétek legkorábban a magzat mozgást?

Figyelt kérdés
Én elsőnél 16, másodiknál 14 héten. Most jön a harmadik ezt lehet szerintetek még fokozni?

2015. jan. 27. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Bár én még csak az első babánkat várom,akit először a 16. héten éreztem, de akkoriban sokat olvasgattam erről a témáról. Több fórumon írták anyukák, hogy a 2., 3. gyerkőcöt a 13-14 hét környékén érezték. Volt olyan is, aki a 11-12. hetet emlegette, de abban azért én nem hiszek, akkor annyira kis picikék még.

Hanyadik héten vagy? :)

2015. jan. 28. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:

14 hetesen éreztem (mintha pillangó-szárnyak csapkodnának a hasamban). Az orvos lehülyézett, hogy az nem lehet :-)

Hátsó fali méhlepényem volt, és vékony voltam. (A gyerek meg már magzat korában sajtkukac volt,és az maradt kint is)

2015. jan. 28. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hat en nagyon nem vagyok vekony, masodik babat varom es 13 heten hatarozottan ereztem! Nagyon fura volt mert igen meg nagyon pici de bizony ereztem... es szerintem igen... lehet meg fokozni:))
2015. jan. 28. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
pontosan 13 hetesen éreztem, csiklandozást.
2015. jan. 28. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én csak a 20. héten... Első babám, nagyon figyeltem, vártam, de nem éreztem határozottan csak a 20. hét után. lehet béna vagyok :)
2015. jan. 28. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagy bena. Elso gyerkocnel nehez ez. En a 16. heten ereztem de csak a 20. nal voltam biztos benne. De masodiknal mar tudtam. Most 9 hetes vagyok. Rosszul vagyok, nagyon, alig varom elmuljon elso 12-13 het. A ket gyermekem 4 eves lany, 2 eves fiu.
2015. jan. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!