Ha később van peteérés akkor késik a menstruáció is vagy attól még időbe kell megjönnie?
Ha 8.napon lett volna ovu akkor előbb jött volna meg.
Vagy nem akkor volt ovu vagy hormonprobléma van.
Napra pontosan mindig 31 napra jött meg nekem, soha nem késett egy percet sem.
Onnan tudom, h a 8. napon volt, mert abból fogant a babánk.
De egyébként nem egy ember van, akinek pl. mensi előtt van ovuja, ott sem vár 14 napot, h megjöjjön (én is így fogantam és rendesen meg is jött anyukámnak a várt időben, később derült csak ki, h terhes velem) illetve hozzám hasonlóak is vannak, akiknek szintén mensi után van (itt az oldalon is olvasni több ilyet is). De olyan is előfordul, h mensi alatt van ovuja vkinek.
84%-os: Attól, hogy neked előtte mindig 31 napos ciklusod volt, egyszer előfordulhatott, hogy 8. napon következett be. És bizony elhiheted, ha 8. napon volt, akkor meg is jött volna 14-16 nap múlva legkésőbb, ha nem esel teherbe. De teherbe estél, ennyi.
Annak, hogy a luteális szakasz hossza viszonylag fix, annak megvan az oka. A sárgatestnek, ami a progeszteront termeli, annak van egy fix élettartama, utána elpusztul, ha nem történik megtermékenyítés.
Nyugodtan elhiheted a dolog, de ha nem akarod, akkor nézegess bárhol nem terhes görbéket. Nem fogsz olyat találni, ahol 20 meg 30 napos leteális fázisok vannak (hacsak nem vetéléssel végződött terhesség volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!