Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha altalaban 37 napos a...

Ha altalaban 37 napos a ciklusom, mikor van peteeresem?

Figyelt kérdés

2015. jan. 20. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg a 23. napon, de ez a 37 nap kissé soknak tűnik.
2015. jan. 20. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb esetben menzesz előtt 14-15 nappal, vagyis esetedben a 22-23. napon. A luteális fázis (vagyis a peteérés és a mensi közti időszak) hossza általában állandó, így ezzel elég jól ki lehet számítani. A 19-20. naptól kb a 25-26.-ig legyetek együtt naponta-kétnaponta, úgy nem lehet lekésni :) Hajrá!
2015. jan. 20. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:
ha ma voltam egyutt akkor jo lesz 2 nap mulva mert mar holnap nem tudunk egyutt lenni... de akkor az ovu kalkulator mert jelezte 19 re a pe-t? es megjelolte a termekeny napokat... most a honapba nem tudom hany napos lesz a ciklusom de az adott 3 honapba ennyi volt fix, azelott mind valtozik , 35 napra , volt egyszer 40 re , 30 napra ... attol fugg
2015. jan. 20. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 35 napnál hosszabb egy ciklus, akkor nem biztos, hogy van peteérés.
2015. jan. 21. 04:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet, ilyen hosszú ciklusnál nem biztos, hogy van peteérés.

Nálam ugyanez volt, 36-38 naposak voltak a ciklusaim és amikor a babaprojekt tervben volt, a dokim mondta, hogy mérjem reggelente a hőmet 2-3 hónapig, hogy megállapíthassa, hogy van-e peteérésem.

Szerencsére volt és az első hónapban sikeresen összejött a baba...de szerintem ez tényleg csak a szerencse kérdése volt. Nekem akkor a 21. napon volt peteérésem.

Próbáld meg mérni a hődet a következő napokban/hetekben, ha minden nap 37 vagy fölötte van, akkor nagy eséllyel teherbe estél.

2015. jan. 21. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!