Időn belül lehet tévesen halvány csíkos a teszt?
Figyelt kérdés
Tegnap is teszteltem, azon is lett halvány csík, de azt nem tudtam fényképezni. Erről a tesztről sem sikerült jó képet csinálnom, élőben sokkal jobban látszik, bár a kontroll csíknál még halványabb.
Időn belül 1-2 percnél is megjelenhet rózsaszín csík tévesen?
Időn túl is ott maradt a csík és ilyen halvány lilás a színe.
Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 26. 18:57
2/14 A kérdező kommentje:
Reménykedem hogy az, ezt a férjem is látja, a tegnapit meg csak én látom.
2015. jan. 26. 19:11
3/14 anonim válasza:
Én ezen nem látok második csíkot, de ha ott van és időn belül jött ki akkor pozitív.
4/14 anonim válasza:
Bocs, de én negatívnak látom. Nem látok semmiféle második csíkot.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem jó képet csinál a telefonom ez tény, döntsd meg egy kicsit a monitorod, hátha úgy látod. Élőben egyáltalán nem kell keresni a csíkot.
2015. jan. 26. 20:10
6/14 anonim válasza:
Én látom, amit látsz, szerintem pozi. Ez egy Facelle teszt, ugye? Vegyél X-epilt, azon már jóval erősebb lesz a csík, tapasztalat :)
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez facelle teszt.
2015. jan. 26. 20:39
9/14 A kérdező kommentje:
Az első kép 2 percnél készült, és már akkor ott volt a csík.
2015. jan. 26. 20:44
10/14 anonim válasza:
Pár napja valaki tett fel képet tesztről, na azon egyértelműen láttam a 2. csíkot, írtam is neki, hogy drukkolok ezerrel, erre rá két napra írt, hogy megjött neki.
Ebből kiindulva inkább azt mondanám, hogy ezek (még) negatív tesztek, tesztelj 2 nap múlva ha addig nem jön meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!