Volt rosszeredményü genetikai tesztetek?
Figyelt kérdés
Volt olyan akinek a nyakiredömérés rossz erdményt adott, és a további vizsgálatok is és elvetette a babát?2010. febr. 8. 18:34
1/4 anonim válasza:
Szia.nekem 2008-ban a kisfiam nyakiredője vastag volt(3.9 mm)a 12.héten.Elmentem magzatvizvételre,aminek a 20.héten lett meg az eredménye,egyértelműen igazolta a down-kórt.Megszakittattam a terhességet. :( Baj van?
2/4 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de engem is érdekelne a téma, mert veszélyeztett vagyok ebben a témában. Az érdekelne, hogy a 20 hét környékén abortuszt végeznek el, vagy spontán szülésről beszélünk. Köszi előre is.
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs baj, de 2 hét múlva kell mennem megint az orvoshoz, amikor el kell döntenem megcsináltatom a nyakiredö vizsgálatot vagy sem. ès én úgy gondoltam hogy nem fogom, mert ha beteg is megtartanám, de a párom kijeletette hogy szeretné ha elmennék a vizsgálatra és ha úgy van akkor elvetetnénk. itt is ha rossz az eredmény van magzatvizvizsgálat.
De nem tudom hogy elmenjek vagy nem.
(külfdöldön élek és itt nem kötelezö)
2010. febr. 9. 11:20
4/4 anonim válasza:
Szia,első vagyok.Szerintem a nyakiredőmérést mindenképp meg kellene,abból már nagyon sok mindenre tudnak következtetni,ha normális vastagságú,akkor nagyon nagy a valószinűsége hogy nincs baja.Viszont ha vastag akkor sem 100 százalék hogy beteg,5mm-essel is születnek egészséges babák.Ha nem jó a atarkóredő még mindig eldöntheted,hogy akarod e a magzatvizvételt...Kedves 2.válaszoló!20.héten meginditják a szülést oxitocin infúzióval,és méhszájtágitóval.nekem azt mondták olyan mint egy lazább szülés.Különbséget még nem tudok tenni, mert most várom a 2.babámat,az első volt a beteg.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!