Jövőhéten csütörtökre kaptam időpontot, addig lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
Enyhén csíp mikor pisilek és sárgás folyásom van(bár valamennyi volt eddig is). Szerintem nem gomba, mert nem túrós a folyásom illetve nem érzek kellemetlen szagot.Lehet, hogy csak fel vagyok fázva.......viszont csak jövőhét csütörtökön tudok menni dokihoz. Ugye nem lehet nagy baj addig.2010. febr. 8. 18:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem addig is legalább hivd fel az orvosodat vagy a védőnödet egyrészt megnyugszol másrészt nem lehet tudni mitöl van ez. ha "csak" fefáztál az sem tul jo és azért jövö hét csütörtök még messze van...
2/4 anonim válasza:
De igen. A hugyugyti fertőzés-mert ha csíp, akkor az az, és urológusra tartozik, nem nőgyógyászra, még ha ezt sokan nemis tudják, vagy nem fogadják el!!- komoly probléma, szélsőséges esetben vetéléshez is vezethet. Ne várj csütörtökig, főleg ne jövő hét csütörtökig!!! Inkább azonnal az ügyelet!!
3/4 A kérdező kommentje:
Ha körzetihez megyek, tud rá adni gyógyszert ő is?
2010. febr. 8. 21:22
4/4 anonim válasza:
Az eleje felé van hasonló kérdés és ott leírtam, hogy nekem erre Semicillint írtak, és nekem csak reggelente csípett kb 3 npig, mikor elmentem az orvohoz, írt 1 beutalót és 4+ -es lett a baktérium, ami már nem kevés. 10 naoig szedtem a gyógyszert, de kb a 7 napon éreztem csak javulást. Feltétlenül menj el orvoshoz, mert bajd lehet belőle, ha a fertőzés feljebb száll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!