Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes pocis vagyok. A...

34 hetes pocis vagyok. A mellbimbóm befelé fordul, (nagyon ritkán, nehezen, kis időre emelkedik ki). Használhatok már most bimbó kiemelőt, az jó rá? Vagy mi lenne jó?

Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 12:52
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nem tudok konkrét választ, csak azt tanácsolom, hogy a védőnőddel konzultálj az ügyben, ő biztosan fog tudni segíteni! :D
2008. aug. 21. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem használd nyugodtan. Bababoltokban kapni ilyent és nem is olyan költséges!
2008. aug. 21. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

szia

nekem és a nővéremnek is befeléforduló mellbimbónk van, kiemelőt most már nem szabad használni, azt csak a babajelentkezése előtt lehet, egy rossz hírem van, egyikünknek sem sierült szoptatni, a nővéremnek csak 2 hónapig nagy szenvedések árán mert állandóan kisebesedett neki, én pedig fejte így 4 hónapig csak tejet kapott, de a második lányomnál már 19 hónapig szoptattam, A 4 HÓNPI FEJÉS MEGHOZTA GYÜMÖLCSÉT ÉS Ő MÁR VIGAN SZOPIZOTT

DE EL LEHET KERÜLNI VAGYIS SEGIT EGY KICSIT HA SZOPIZÁÉS ELŐTT A MELLSZÍVÓVAL EGY KISCSIT MEGSZIVATOD ÉS UTÁNA TESZED MELLERE A KICSIT,CSAK NAGYON FIGYELJ RÁ HOGY HELYESEN TEDD MELLRE, EZ A LEGFONTOSABB

AZ AVENTOS MELLSZÍVÓ NAGYON JÓ

2008. aug. 21. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
AZÉRT NEM LEHET MOST HASZNÁLNI MERT BEINDÍTHATJA A SZÜLÉST, EZTAZ ORVOS ÉS A VÉDŐNŐ MONDTÁK
2008. aug. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!