Szerintetek nagy baj van?
Nyugi! Semmi baj, a méhszáj helyzete még sokszor fog váltzni a terhesség alatt,egyszer-egyszer nekem is nagyon lent volt aztán a helyén volt, mire szültem hátra fordult. Ha vizsgálod magad viszont nagyon ügyelj arra, hogy alaposan kezet moss előtte, körömágynál, körmök alatt főleg és ne nézegesd túl gyakran mert csak magadra ilyesztesz, ha változik valami. Most a sexel is óvatosan bánjatokegy kicsit. És ha majd mész dokihoz mondd el neki az aggodalmaid nyugodtan és kérdezz tőle bátran, én felírtam a kérdéseket, hogy semmit se felejtsek el megkérdezni.
Pihenj sokat és vigyázz magadra!
Nincsen semmi bajod, de ha szeretnéd hogy ez így is maradjon, akkor ne turkálj :)
Az orvos streil kesztyűvel nyúl fel, az más mint a megmosott kéz, a legtöbb baci a köröm alatt van.
Nem tudom, hogy honnan terjed egy a felnyúlkálos dili, baromi felelőtlen volt az aki "elkezdte".
A méhszáj változtatja a helyzetét. Nekem canestennel van tapasztalatom, az egyik nap fél métert felmegy, :) a másik nap meg 3 cm után ütközök, és tuti nem az előző napi maradékba, mert próbálkoztam feljebb, és éreztem, hogy a méhszáj az...
A nyitottsághoz nem tudok szólni, de 5 hetesen kizártnak tartom, hogy nyitott, esetleg egy picit azért, mert most kéne mensizned, akkor kicsit megnyílik.
De tényleg ne nyúlkálj, mert csak felidegesíted magad, meg a kezed mégiscsak a kezed, nem pedig a doki szó szerint kesztyűs keze. :D
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!