Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes terhes vagyok,...

35 hetes terhes vagyok, nagyon félek attól, hogy valami baja lesz a babámnak, mert sokat idegeskedtem és sírtam, az uh. Szerint nincs semmi baj, de biztos ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne stresszeld magad ezzel, nekem is voltak napjaim, amikor teljesen kivoltam ok nélkül vagy okkal, bőgtem órákon át vagy hisztiztem, másnapra meg mintha kicseréltek volna, jó kedvem volt. Ez a hormonok játéka állítólag és nem okoztál ezzel bajt a bébinek. Ha ez a kedélyállapot hetek, sőt hónapok óta folyamatos lenne, tehát régóta érnék a babádat ilyen ingerek, talán lehetne baja, de akkor sem hiszem, hogy szervi, max. sírósabb lenne, miután világra jött, de ez sem biztos, hogy így van. Most már nyugodj meg, nincs sok hátra, kitartást! 30 heteske
2008. aug. 21. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugi nem lessz semmi baja de ha sírnod kell sírj még mindig jobb mint magadban tartani .Én is így voltam a kisfiamnál sajnos sokminden össze jött akkor most 1 éves 4és fél kilóval időre született és semmi baja sincs.
2008. aug. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!