Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megszülnetek ugy a babat hogy...

Megszülnetek ugy a babat hogy tudjatok a ver szerinti apja nem akarja es lehetséges hogy egyedul kell felnevelni?

Figyelt kérdés

Mikor megtudta a párom hogy terhes vagyok azonnal ott hagyott es kérte vetessem el mert neki mar van (mi t később kiderült felesége is)

Családi segítségem meglenne de vajon tényleg megtehetem, hogy megszulom igy? Ti mit tennetek a helyembe? 26 éves vagyok!

2015. jan. 23. 22:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nehéz válaszolni, mert nagyon mások vagyunk. én egy férfi miatt sosem vetetném el, ha egyébként én szeretném a babát.
2015. jan. 23. 23:04
 2/14 anonim ***** válasza:
Hátha ha eléggé felkészültnek érezném magam arra,hogy egyedűl felneveljek egy gyereket akkor igen.És igen,megteheted,hogy megszülöd,ez csak a te döntésed,és ha még apukának nem is tetszik a helyzet,akkor is vállalnia kéne a felelőséget érte,még ha nem is vagytok együtt.(márha persze te egyáltalán szeretnéd,hogy jelen legyen a gyerek életében)Azzal,meg hogy ,hogy számol el a feleségének vele,az már legyen az ő gondja,ha megcsalni meg tudta akkor válalja a kövekezményeket érte.(Ez most nem ellened szólt,még mielött félre értenéd,hisz te nem is tudtál róla,hogy felesége van,legalább is a szavaidbóloúgy vettem ki,de ha még tudtál is róla,akkor is egy gyerekhez 2 ember kell,szóval neki is ott kellett lennie hozzá.)Egyébként ezt csak te tudod eldönteni,ahogy érzel,úgy cselekedj,ha szeretnéd a babát,akkor tartsd meg,ha meg nem akkor,nem.
2015. jan. 23. 23:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha el tudnám tartani, lenne segítségem, akkor megtartanám, igen.
2015. jan. 23. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha lenne segítségem, munkám (hogy kapjam a támogatásokat és el tudjam tartani később a gyereket), lenne hol lakni, akkor én megtartanám.
2015. jan. 23. 23:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, de ehez kell a jó fizés, lakás stb. Anyagi helyzettől függ.
2015. jan. 24. 00:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen, gondolom 26 évesen már dolgozol.
2015. jan. 24. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképp.
2015. jan. 24. 09:27
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Off. Az persze másik kérdés, hogy nem feküdnék le nős pasival.
2015. jan. 24. 09:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem vetetném el, megtartanám.

Nincs biztosíték arra, ha az apa akarja is, később nem gondolja meg magát és nem megy el. Akkor is egyedül maradsz a gyerekkel.

2015. jan. 24. 10:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Én sem vetetném el. De milyen mocskos egy férfiak vannak, atyaég...

Boldog babázást:)

2015. jan. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!