Nagyon nehezen kapok levegot. Hogy lehet enyhiteni ezt a tunetet?
25 + 4 hetes kismamo vagyok. Napok ota nagyon nehezen kapok levegot, gondolom, Pocaklako Ur miatt.
Van valami otletek, hogy lehet enyhiteni ezt a tunetet? Ha en nehezen lelegzem, de lelegzem, attol a gyerekem meg rendesen jut oxigenhez, ugye?
KOszi a tippeket. Nagyjabol hasonlo dolgokat muvelek a problema elkerulese erdekeben, csak az a baj, hogy akkor is jelentkezik ha allok, ulok, setalok.
Mindegy, ha Poci Urnak nem lesz baja, akkor kibirom :-)
Boldog babavarast neked is :-)
Én is így vagyok, pedig még csak 12 hetes vagyok! Én kis vizezett hütött borogatást szoktam a csuklómra tenni, vagy iszok egy kis vizet, meg mélyen veszem a levegőt, jó hangosan, párom szokta is furcsállni :)
Meg a ventillátor mindig be van kapcsolva, akkor is, ha nincs meleg, kis légmozgás jót tesz, vagy csak hiszem.
Szia masodik valaszolo. 12 hetesen en is nehezen kaptam levegot, es hamar kifulladtam, pedig sportos csajszi vagyok, es asztmam sincs. Aztan ez a legszomjas idoszak elmult a tobbi kellemetlenebb tunettel egyutt. Es mostanaban tert csak megint vissza. Az elso kort az en testem valtozasai pl. veraramlas, vernyomasingadozas stb okozta. A mostani kor inkabb abbol adodik, hogy oriasi a pocim, a mehem feltolta a gyomromat a tudomhoz es nyomja ezerrel.
Tehat a johir neked annyi, hogy lesz egy par nyugodt heted, amikor majd levegot is kapsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!