17 hetes babás vagyok már megmozdult a pindur 2 hete és idáig mindennap éreztem de tegnap meg ma nem! Valami baj lehet?
Semmi gond. Ilyen picin még erőtlenek, gyengék és nem összehangoltak a mopzdulatai. Bőven belefér, hogy egyik nap érzed, a másik nap meg nem.
Én pl csak 20 hetesen éreztem először... 17 hetesen még elég korai érezni. Ne aggódj. :-)
Szia!
Kérj uh-t ha ez megnyugtat. Nekem is rendszeresen eltünik a kisfiam és én már 36. hetes vagyok. Ha jön a hideg 2-3 napra elbújik előlem. utánna meg belendül. Frontra érzékenyek Ők is nekem ezt mondta a dokim. Hülyének nem fognak nézni ha megnézeted magad az biztos... Írd majd meg hogy mi lett. De biztos hogy nálatok is csak ennyi ha eddig lelkesen mocorgott.
31 hetes kismama vagyok és van hogy éppenhogy csak jelez hogy megvan még:-)
Máskor meg egész nap buli van...!
Ne aggódj,de inkább kérdezd a dokit,nézzenek hülyének akár(ahogy szokták) minthogy baj legyen:-))))
Sziasztok!Minden rendben a babával hálistennek holnap megyek a genetikai ultrahangra!De az Afp eredményemre azt mondta hogy kicsit alacsony a mom utána meghogy határeset!Tudtok segíteni?
Terhességi HCG:21095,00 mU/ml
Terhességi AFP :26.50 ng/ml
MOM érték: 0,76
Korrigált AFP MOM:0,85
Terhességi HCG MOM:0,76
Ez van a leleten és nem igazodok ki rajta!Az első 3 az eredmény vagy az utolsó kettő?Melyiket nézzem?És jo e ez az eredmény?Bocsi a sok kérdést és köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!