A vashiány okozhat folyamatos fáradtságot, sápadtságot, levertséget?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 09:50
2/7 anonim válasza:
Fő tünetei. Terhességnél annál is előjöhet akinek egyébként sose volt.. szoptatásnál meg még többeknél jön elő.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom,hol jársz a terhességedben. Hetekre gondolok. De nekem az első kb 14 hét pont ilyen volt...
Nem volt semmiféle vashiányom. Egészen végig tökéletes volt minden eredmény.:) Meg is lepődött a védőnő,hogy a végére azért már szokott lenni ez-az. Nekem nem volt semmi gond.
Most,hogy szoptatok,hát most sincs semmi gondom. Nem vagyok levert vagy sápadt, fáradékony csak az éjszakai kelések miatt vagyok:D
4/7 anonim válasza:
Igen. Sos kérj vérvételt és vaspótlást, mert a bébi kiűríti a te raktáraidat, de aztán ha elfogy ő is vashiányos lehet.
Nekem is kellett szednem vasat a szoptatás végéig.
5/7 A kérdező kommentje:
14 hetes vagyok, már volt laborom, ki is mutatta a vashiányt, kaptam rá maltofer folt, de megmondom őszintén, napi kettőt kéne szednem, de nem minden nap szedtem be, mert annyira szorulásos lettem tőle, hogy már volt olyan, hogy majdnem sírva fakadtam a WC -n,annyira fájt még a legapróbb mozdulat is. De azért igyekszem rendszeresen szedni, de ha napokig nem tudok produkálni, akkor pár napra abbahagyom.
2015. jan. 23. 13:09
6/7 anonim válasza:
4. vagyok.
Nekem is volt ilyen gondom, kérj másik fajta vastablettát!
7/7 anonim válasza:
Írasd fel a Neo Ferro-folgammát.
Nekem ez nem okoz szorúlást.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!