Ilyenkor nem szülhetek hüvelyi úton? Nagyon súlyos? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
A 36.hetes kenet vétel miatt augmentint és klion hüvelykupot irtak fel.a papiromra annyi van irva hogy közepes-változó hüvelyflora illetve gennysejtek.2015. jan. 23. 08:25
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan szülhetsz majd hüvelyi úton, annyi, hogy van egy fertőzésed, amit most kikezelnek. Első babámnál nekem is ez volt. Pont ezért vesznek kenetet, hogy időben kiderüljön.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, pont azért írtak gyógyszert, hogy megszüntessék a problémát. Attól még szülhetsz hüvelyi úton. A babának születés után szoktak adni ilyen esetben antibiotikumot, hogy biztosan ne legyen baj.
3/4 anonim válasza:
nem súlyos, nyugodtan szülhetsz természetes úton :)
4/4 anonim válasza:
Szülhetsz hüvelyi úton. Én úgy mentem szülni,hogy a 39.héten is levettek egy kenetet,de már az eredménye nem lett meg addigra,így a kinyomásos szakasz alatt vénába antibiotikumot adtak,hogy ne kapjon fertőzést a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!