Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon erős puffadás ellen...

Nagyon erős puffadás ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Kedves Kismamák! 13.hétben járok és nagyon extrán puffadok! Tényleg kerülöm a puffasztó ételeket, de mégis kínoz ez a dolog! Sajnos az emésztésem is nagyon belassult, gondolom köze is van hozzá.Emiatt sajnos a 2 éve megműtött belső aranyerem is kijött és attól is szenvedek. Espumisan, Anaflat, Édeskömény semmit nem ér! Mit lehetne csinálni? Semmi túlzással állíthatom, hogy úgy nézek ki mint egy 8 hónapos kismama! Szörnyű érzés, kérlek segítsetek...Köszönöm
2015. jan. 21. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdezö, en is a 13. hetben jarok. Nekem is napi szinten volt ilyen problemam. Annyira puffadtam, görcsöltem, hogy nem tudtam kiegyenesedni, mondjuk nalam csak estenkent jelentkezett, DE minden este. Azota jobb, hogy kihagytam 4-5 napja teljesen a peksutiket, es foleg! a jo puha kenyereket es kiflit. Ha kenyer, akkor marcsak a teljes kiorlesu. Es napi 5x eszem keveset. Nemtudom, nekem ez segitett ... Kitartast!
2015. jan. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!