Akik ovu előtti nap voltak együtt lány vagy fiú gyerek született?
Szerintem ez baromság, hogy ekkor vagy akkor vagytok együtt és akkor nagyobb az esély valamelyik nemű babára!
Nekem pl. mindegyik netes fiú-lány kalkulátor azt mutatja, hogy amikor ovuláltam, akkor nagy volt az esély fiúra.
Na már most, napra pontosan tudom, hogy mikor volt ovum, egyrészt ovuteszteltem, másrészt a nyálkás nyákból is láttam. Máskor nem foganhatott, mert csak akkor voltunk együtt a férjemmel, se előtte, se utána hetekig, mert külföldön dolgozott.
37 hetes terhes vagyok, 3x kislányt mondtak ultrahangon, egyik ebből 4D volt. :)
Szerintem csak találgatás, nem attól függ, hogy mikor vagytok együtt, ha nem jókor vagytok együtt, meg se történik a megtermékenyülés!
Mi ovu előtt 4 nappal voltunk együtt, így jött ki, azt hittem, nem is leszek így terhes, aztán mégis. Majd másfél hét múlva kiderül a neme, ha ő is úgy akarja, megírom szívesen :) Ugye a nagykönyv szerint lánynak kéne lennie, de ez csak 70-75%-ban szokott bejönni, azt olvastam.
15 hkm
Akkor én vagyok itt az egyedüli eddig,akinek bejött a netes ,,hülyeség,, miszerint ha lányt akar az ember akkor ovu előtt 3 nappal legyen együtt a párjával ás ha fiút akkor egyel.Ugyan is mi az első babánál ovu előtt egy nappal voltunk együtt,kisfiúnk lett,most 3 nappal előtte voltunk együtt és kislányt várunk.Az ovus kalkulátor szerint nekem is fiút mutatott még is lány lett.Azért mondják azt,hogy ha kislányt akar az ember akkor legyen együtt a párjával 3 nappal ovu előtt,mert a lányos hímivarsejteknek másabb a fej részük(ha jól emlékszem talán kerek) mint a fiúsaknak(azoknak meg talán lapos)és ha ovu előtt 3 nappal történik meg az együttlét akkor a lányos hímivarsejteknek is van idejük eljutni a petesejtig,ergo 50%-ra emeli a kislány esélyét.Ellentétben azzal ha csak egy nap van a petesejt kiszabadulásáig,akkor a fiús hímivarsejtek jutnak el hamarabb mert azoknak gyorsabb a mozgása így nagyobb eséllyel lesz fiú.Nálunk ez nagyon bejött,még a mai napig sem hisszük el a párommal,hogy a kisfiúnk után kislányunk lesz a következő gyermekünk :)
32+5 hkm
Mi hétfőn este voltunk együtt és szerda reggelre ment fel a hőm és kislányt várunk (két kisfiú mellé,nagyon örülünk neki).
Létezik ez a módszer.Czeizel doktor szerint ovu előtt 36-48 órával kislányra nagyobb az esély (tehát nagyobb,de nem 100%),ovu napján pedig fiúra,a spermiumok eltérő gyorsasága és élettartama miatt.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!