Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány hetes pocak?...

Szerintetek hány hetes pocak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Mindent mondhattok, minden benyomás érdekel (kiinduló súly, túlsúly, terhességi hét, fiú-lány, stb.)

2015. jan. 20. 14:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Tényleg kérdező nem gondoltad meg mit írtál...nagyon nem.

Nekem pl nagyobb a hasam , mint neked , korábban. Pedig semmi roncsolódás volt, szavaiddal élve deszka hasam volt 2 gyerek után. sokan ledöbbentek, hogy nemigaz, hogy szültem. Most nagyobb hassal vagyok pedig 55 kg a súlyom. Valószínű úgy helyezkednek el odabennt most a dolgok, hogy kifele nyomják a hasam.

2015. jan. 21. 18:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Hát igen ő nem gondolta végig hogy mit is ír!

Feltesz egy kérdést képpel és elvárja hogy válaszoljanak a kérdésre mi őszintén válaszolunk a kérdésre, hát csak sajnálni tudom hogy milyen bunkó Módra válaszolt.

Ő biztos nem ezt a választ várta, hanem hogy ennyi idősen milyen nagy a pocakja!

Csak nem tudom hogy akkor miért rak fel kérdést a kérdező,ha a válaszolónak tud értelmesen visszaválaszolni!

2015. jan. 22. 09:27
 23/27 anonim ***** válasza:
Ez le maradt "Nem "
2015. jan. 22. 09:29
 24/27 anonim ***** válasza:

Jó ég! Ezt a hormonháborút!

Komolyan azon vernyogtok, hogy kinek hogy néz ki a hasa terhesen??? Mintha bárki is tudná ezt befolyásolni...

Na, pontosan ezért nem szeretem az ilyen képpel ellátott,szerinted milyen a hasam kérdéseket!

2015. jan. 22. 11:07
 25/27 A kérdező kommentje:
Na álljatok le szépen, én csak egy tényt írtam le, ha az ötgyerekes ennyire begőzölt tőle, akkor csak nem volt annyira hülyeség.
2015. jan. 22. 11:18
 26/27 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm, ennyi elég is volt, amire kíváncsi voltam, megtudtam. A cicaharcba nem szállok be. Sziasztok!
2015. jan. 22. 11:21
 27/27 anonim ***** válasza:

Szép a pocakod,a ruhád és a háttér is jó.

terheség elején vagy első baba. 19 hetes kisfiú. 42 kg-val kezted a terhességet,és hiztál 2 kg-mot

2015. márc. 8. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!