Szerintetek hány hetes pocak? (kép)
Mindent mondhattok, minden benyomás érdekel (kiinduló súly, túlsúly, terhességi hét, fiú-lány, stb.)
Tényleg kérdező nem gondoltad meg mit írtál...nagyon nem.
Nekem pl nagyobb a hasam , mint neked , korábban. Pedig semmi roncsolódás volt, szavaiddal élve deszka hasam volt 2 gyerek után. sokan ledöbbentek, hogy nemigaz, hogy szültem. Most nagyobb hassal vagyok pedig 55 kg a súlyom. Valószínű úgy helyezkednek el odabennt most a dolgok, hogy kifele nyomják a hasam.
Hát igen ő nem gondolta végig hogy mit is ír!
Feltesz egy kérdést képpel és elvárja hogy válaszoljanak a kérdésre mi őszintén válaszolunk a kérdésre, hát csak sajnálni tudom hogy milyen bunkó Módra válaszolt.
Ő biztos nem ezt a választ várta, hanem hogy ennyi idősen milyen nagy a pocakja!
Csak nem tudom hogy akkor miért rak fel kérdést a kérdező,ha a válaszolónak tud értelmesen visszaválaszolni!
Jó ég! Ezt a hormonháborút!
Komolyan azon vernyogtok, hogy kinek hogy néz ki a hasa terhesen??? Mintha bárki is tudná ezt befolyásolni...
Na, pontosan ezért nem szeretem az ilyen képpel ellátott,szerinted milyen a hasam kérdéseket!
Szép a pocakod,a ruhád és a háttér is jó.
terheség elején vagy első baba. 19 hetes kisfiú. 42 kg-val kezted a terhességet,és hiztál 2 kg-mot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!