Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sürgős! 14 hetes terhes...

Sürgős! 14 hetes terhes vagyok, volt egy pici vérzésem, hála istennek nem fáj semmim. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Megyek az ügyeletre de addig írjátok valamit
2015. jan. 17. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha barnás folyásod van, akkor egészen biztos, hogy hematómád van. Ilyenkor a barnás folyás jó jel, mert ezek szerint ürül. (Így kevesebb vér marad benne, és gyorsabban felszívódik.)

Nekem egy hete vették észre a hematómámat, mert vérezni kezdtem. Utána három napig olyan folyásom volt, mint a csokis puding. Az elmúlt pár napban már drapp, világos barna.

Lényeg, hogy sokat feküdj, szedj C-vitamint és magnéziumot.

(Off: ilyedve --> ijedve)

2015. jan. 19. 13:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Egy hete h be vereztem, már rendben vagyok hála istennek. Azóta nem mertünk szeretkezni, szerintetek már lehet? A doki azt mondta ha el múlik a vérzés után lehet
2015. jan. 24. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:

1.válaszoló vagyok!

Háát,én biztos,hogy nem mernék! Ugyanis nem tudtak megállapítani semmit!Amikor én először bevéreztem,akkor még nem tudták mitől volt,a doki már akkor azt mondta,hogy jó darabig hanyagoljuk!

De ezt igazából neked kell eldöntened!

2015. jan. 24. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia, azóta minden rendben veled? Én a 13. héten vérezgetek, barnázgatok most, a doki semmit sem mond, azt mondja, majd emúlik.
2016. jan. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!