Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sürgős! 14 hetes terhes...

Sürgős! 14 hetes terhes vagyok, volt egy pici vérzésem, hála istennek nem fáj semmim. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Megyek az ügyeletre de addig írjátok valamit
2015. jan. 17. 12:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nyugi!nem lesz semmi baj!3x véreztem be,mire kiderült,hogy hematoma miatt volt!már 26hetesek vagyunk!

Nálad is minden rendben lesz!

Írj majd

2015. jan. 17. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:

Én is hematómára tippelek, nekem ugyan a 11. héten jelentkezett, de mára túl vagyunk rajta. Én is jól vagyok meg a baba is.

Remélem, nálad is "csak" erről lesz szó. Drukkolok!

2015. jan. 17. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Azért a hematómát ne vegyük már ilyen félvállról!

Az első trimeszterben vetélést, utána pedig koraszülést is okozhat.

Nekem 3 x 0,6 cm hematómám van, és szigorúan feküdnöm kell.

2015. jan. 17. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia en 1 hettel ezelott 5 hetesen ugyan igy jartam es mivel Angliaba elek nem kaptam itt ellatast de en is es a baba is jol vagyok a lenyeg hogy fekugy!!!! Nekem is ez segitet hogy csak a furdoig mentem..
2015. jan. 17. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem mondta az orvos vagy védőnő hogy akàrmilyen pici vérzéssel azonnal kórház és nézzenek rád? Vagy ez csak a mi városunkban szokás? Engem pici vérzéssel 5 napig bent tartottak megfigyelni...
2015. jan. 17. 17:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Írta, hogy megy az ügyeletre.

Kérdező, mi újság?

2015. jan. 17. 17:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Be voltam és a doki meg vizsgált azt mondta zárva a méh száj át vitt uh ra és azt mondta h nem látt semmi bajt,mozgott rendesen a kicsi méh lepény sem vált le semmi.nem tudja h mitől volt az a kis vérzés.nospat írt fel.semmi más.most meg nyugodjak? Szerintetek? De a vesem és a derekam az fáj
2015. jan. 17. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
A fájdalom természetes, ahogy nő a baba.Míg nem görcsölsz erősen, vagy vérzel erősen nincs gond.Ha az orvos rendben talált, akkor pihengess, és nyugodt próbálj maradni, a stressz nem segít. Ha nem javul vissza kell menni, de fel a fejjel :) Kitartást !
2015. jan. 17. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem látott semmit a nőgyógyászom uh-n.

Átküldött a radiológushoz, és ő vette észre a hematómát.

Lényeg, hogy feküdj, igyál sok c vitamint (vagy rutascorbint), és magnéziumot.

Off: valamelyik előző kommentelőnek üzenem, hogy a "fekügy", az "feküdj". Persze, ez nem mindenkinek fontos...

2015. jan. 17. 22:59
 10/14 A kérdező kommentje:
És most van amikor barnás vereskes fojasom van,az mitől lehet? Én már úgy be vagyok ilyedve. A doki nem látott semmi bajt, ahogy írtam is de ak mitől van ez?
2015. jan. 18. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!