Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggelt pozitiv tesztet...

Ma reggelt pozitiv tesztet csináltam, örülök neki meg minden de most kaptam 3 hónapja egy munkát bejelentve. Kétségbe vaygok esve, hogy nincs ledolgozva egy évem sem fel tudom-é nevelni?

Figyelt kérdés
Nem terveztük,de becsuszott,és most tehetetlen vagyok..mihez kezdjünk? Talán egy jó tanácsra,biztatásra,vegy egy jó szóra van szükségem :(
2015. jan. 17. 08:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Örülök:) Én írtam neked a méltányossági ellátásokról, mindenképpen érdeklődj utána, egy próbát megér. Ha még dolgozol amig tudsz meglesz majdnem egy éved, ha azt látják hogy nem sok hiányzik hozzá szerintem megadják. Vendéglátásból meg nem kapnál sokkal több gyedet amite be lehetsz jelentve, bár nem tudom hogy vagy bejelentve.
2015. jan. 23. 11:39
 22/24 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..

Nézz utána ennek a lehetőségnek is, ez igy nagyon jó lehet neked:)

2015. jan. 24. 14:50
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 24. 21:39
 24/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok hétfőn voltam dokinál és 5 hetes vagyok. Nagyon örülünk neki :D
2015. jan. 28. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!