Ma reggelt pozitiv tesztet csináltam, örülök neki meg minden de most kaptam 3 hónapja egy munkát bejelentve. Kétségbe vaygok esve, hogy nincs ledolgozva egy évem sem fel tudom-é nevelni?
Nehogy azt hidd, hogy a forró víztől elmenne a baba... persze, van rá esély, de elég kevés, csak jobb vigyázni. Milyen egyszerű lenne, nem is kéne abortusz, midnenki csak fürödne egyet:))
Istenem.. nem vicces...
Kb két héttel azután tudtam meg, hogy terhes vagyok, hogy elkezdtem dolgozni az új munkahelyemen, de eszembe nem jutottak ilyen dolgok, mint amiket leírtál. A gyerekemért mindent megteszek, ez a legfontosabb, az összes többi mellékes.
Neked is el kéne döntened, hogy mi a fontos. Ha a gyerek, akkor gőzerővel keresni valami olyan munkát, amit terhesen is csinálhatsz, legyen az bármi, a babáért csinálod. Vagy olyat, amit otthon, a gyes mellett is tudsz. Ha meg nem vagy képes küzdeni a gyerekedért, akkor vállald a felelősséget, és menj be szépen a kórházba a továbbiakért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!