Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggelt pozitiv tesztet...

Ma reggelt pozitiv tesztet csináltam, örülök neki meg minden de most kaptam 3 hónapja egy munkát bejelentve. Kétségbe vaygok esve, hogy nincs ledolgozva egy évem sem fel tudom-é nevelni?

Figyelt kérdés
Nem terveztük,de becsuszott,és most tehetetlen vagyok..mihez kezdjünk? Talán egy jó tanácsra,biztatásra,vegy egy jó szóra van szükségem :(
2015. jan. 17. 08:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Akkor tulajdonképpen még csak 2 hónapja vagy ott. Próbaidős is vagy? Mert úgy tudom próbaidő alatt elküldhetnek még várandósan is.
2015. jan. 17. 13:19
 12/24 A kérdező kommentje:
Már azon is gondolkoztam, hogy beülök forró vizbe, mert olyan rosszul jött ez most.
2015. jan. 17. 14:27
 13/24 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy a forró víztől elmenne a baba... persze, van rá esély, de elég kevés, csak jobb vigyázni. Milyen egyszerű lenne, nem is kéne abortusz, midnenki csak fürödne egyet:))

Istenem.. nem vicces...

2015. jan. 17. 16:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Ülj bele forró vízbe gratulálok! Gondolkodhattatok volna mielőtt összehoztok egy babát. Ja, hogy becsúszott? Hát szerintem normális védekezés mellett erre igen kis esély lett volna. Másnak meg meghal a babája és mit nem adna egy gyermekért!
2015. jan. 17. 20:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Én hiszek Istenben de néha tényleg azt hiszem romlik a látása-vagy nem is tudom mi ...de oda ad ahová nem kéne oda meg nem ahová vágynak rá-szomorú :(
2015. jan. 17. 21:33
 16/24 anonim ***** válasza:

Kb két héttel azután tudtam meg, hogy terhes vagyok, hogy elkezdtem dolgozni az új munkahelyemen, de eszembe nem jutottak ilyen dolgok, mint amiket leírtál. A gyerekemért mindent megteszek, ez a legfontosabb, az összes többi mellékes.

Neked is el kéne döntened, hogy mi a fontos. Ha a gyerek, akkor gőzerővel keresni valami olyan munkát, amit terhesen is csinálhatsz, legyen az bármi, a babáért csinálod. Vagy olyat, amit otthon, a gyes mellett is tudsz. Ha meg nem vagy képes küzdeni a gyerekedért, akkor vállald a felelősséget, és menj be szépen a kórházba a továbbiakért.

2015. jan. 17. 22:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Te jó ég! A melegvíztől nem fog elmenni a baba. ha nem akarod akkor csak az abortusz marad. Viszont először menj el orvoshoz,hogy diagnosztizálja nálad a terhességet és utána dönts felelősen.
2015. jan. 17. 23:08
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2015. jan. 20. 08:36
 19/24 A kérdező kommentje:
A legjobb döntést hoztam! Elborult akkor az agyam! Minden megteszek a gyermekemért! Gyed nélkül is felneveljük. 6 hetes vagyok! Májusba lagzink lesz. Boldogabb vagyok mint valaha!
2015. jan. 22. 20:46
 20/24 A kérdező kommentje:
Amugy sokat nem gondolkodtunk rajta. Abszurd volt a döntés a baba marad. Nehéz lesz de lesz valahogy!
2015. jan. 22. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!