Mit jelent az, hogy mellső fali a placenta? Igaz, hogy emiatt enyhébben érezhetem a magzatmozgásokat?
Én nem tudom milyen ha hátsófali, de nekem is mellsőfalon tapad meg és néha elég nagyokat tud rugni és nem hagy aludni már most mi lesz később.
21 hetes km
Elso babaval hatso fali volt, masodikkal mellso fali van. Az elso babat 18 hetesen ereztem eloszor, a masodikat nem egeszen 14 hetesen. Az elso babaval nem volt tul nagy pocakom, de a masodik babaval sem lett oriasi, sot, kb ugyanakkora (mert azt is mondjak, hogy mellso fali lepeny nagyobb pocakot eredmenyez).
A magzatmozgasrol: az elso babamnal alig tapasztaltam fajo mozgast, ritkan es azokat is csak az utolso hetekben, amikor mar kozel negy kilos legenyke mozgolodott bent.
Most a masodik babaval nagyon intenziven erzem a mozgasokat mar az elejetol es nagyon latvanyos, most lepek a 39. hetbe es napjaban tobbszor jajbekolok hirtelen, mert neha ugy erzem, hogy kiszakitja a gyerek a hasamat. Szoval szo sincs rola, hogy enyhebb mozgasokat ereznek. Ez inkabb babafuggo lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!