Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet, hogy a petezsák...

Hogy lehet, hogy a petezsák mérete alapján 5 hetes terhes vagyok, ha a menzeszem már 3 hete késik?

Figyelt kérdés
Ugye az utolsó menzesz alapján számolják,ami nálam 7 hete volt. De akkor hogy lehetek 5 hetes? Ha 3 hete fogant volna a baba,akkor lennék 5 hetes,nem?
2015. jan. 16. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kèsõbb foggant nem közèpidøben
2015. jan. 16. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:
A mérete szerint három hete fogant, igen, vagyis nem középidőben.
2015. jan. 16. 10:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak az a gáz,h a párom 4 hete külföldön van,szóval nem foganhatott 3 hete.
2015. jan. 16. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor 4 hete fogant és kész. Az uh-n csak átlag adatokból dolgoznak,de ez olyan, mintha azt mondanád,hogy minden 30 éves 165-175 cm. közötti. Ez sem igaz, mert van, aki 153 cm és van aki 196 cm. Ugyanígy a babáknál is. Akkor 4 hetes a magzat.
2015. jan. 16. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy az előzőek írták. De egyébként lehet hogy 6 hetes is vagy csak nem jól tudták megmérni, mert ilyenkor még 1 max 2 centiről beszélünk. Az előző babám tutira félidőben fogant ( nem teljesen természetes úton fogant igy biztosra tudjuk) Az sztkás uhon ami nekem a 2. Volt csak 5 hetesre mérték pedig már bőven a 6. hétben voltam. Aztán az összes többin (ami magán volt és igy jó volt a gép meg nem csak átfutottak) már tökéletes mérete volt, és végül 1 nappal szültem előbb.

Egyébként most hasonló helyzetben vagyok, mert elvileg vasárnap kennék 7 hetes, hétfőn voltam dokinál 6+1 naposan ahol csak 6mmes suspect geszt.gyűrű volt látható, ami 4-5 hétnek felel meg. Hétfőn megyek ismét hogy kiderüljön tényleg terhes vagyok-e ( teszt szerint igen, de a tesz is csak a várt utáni 1, 5 héttel lett pozitív) tehát csak később fogant ( ez akkor természetes úton jönne össze) vagy gond van és azért nem fejlődik rendesen, mondjuk nekem lassan 2 hete folyamatos pecsételő vérzésem is van, úgyhogy nálam most minden lehetséges, DE szerintem neked nincs izgulni valód.

2015. jan. 16. 15:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,a pecsételő vérzés nálam is megvan,de az orvos arra semmit nem mondott,hogy baj lenne.
2015. jan. 16. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Az érdekes, mert a pecsételő vérzés sok mindent jelenthet, színtől, mennyiségtől függően. Nekem ezért is vázolt fel minden lehetőséget a doki (jót-rosszat). Mondta nem megijeszteni akar, főleg hogy 3. baba lenne, de tudjam mire számíthatok, ha mégis később fogant, ill. ha nem megfelelően fejlődik stb. Szépen kifejezve extrauterin graviditásra mit szabad, mit nem mire figyeljek fokozotabban kioktatott :)

Majd jelezz hogy veled mi lett a köv. uh-on

2015. jan. 17. 06:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát,missed ab lett a vége. :( Tudtam én,hogy valami nem stimmel,de eleinte a doki se akarta elhinni. Amég össze nem esett a petezsák.
2015. febr. 3. 18:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Neked mit mondott az orvos?
2015. febr. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!