Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az ami feltetlenul szuksege...

Mi az ami feltetlenul szukseges egy ujszulottnek?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nagyon sok informacio van a babakelengyerol es a vedononel is kaptam....de en arra lennek kivancsi mas gyakorlott anyukatol mi az amit feltetlenul szerezzek be a kisbabanak...
2015. jan. 16. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Oké lehet hogy csak mi voltunk szerencsétlenek az első hónapban ameddig meg nem találtuk a megfelelő pelenkát mert addig képes volt fél óra alatt átázni és pisiben tocsogni az ágy. Aki elsőre eltalálja a megfelelő pelenkát annak erre nincs szüksége, de ha mégis baleset történik átázik a matrac is, akkor hova tegye le aludni az ember a gyereket?

Aki nem vesz lepedőt az mit tesz a matracra? Valamint kifogó/fürdőlepedő ha nincsen mibe törlitek a gyereket fürdetés után?

Ha nincs textilpelenka mivel büfiztetitek, mit tesztek a feje alá?

A felnőtt kádban pedig nem túlságosan higénikus egy újszülött csecsemőt füröszteni.

2015. jan. 16. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Textilpelus nálunk létszükséglet! Naponta 4-5 tuti használva volt (feje alá non-stop, büfiztetéshez), rácsvédő is kellett mert sosem ott találtuk meg ahová leraktuk a kiságyban. A hintőport sosem használtam (csak addig kell amíg beszárad a csonk, én a kórházban sem használtam, és a csecsemősök is mondták h nem kell. Főleg miután beszáradt...csak az alkohol), hazaérkezésünk után 5 nappal le is esett neki a csonk!
2015. jan. 16. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem:

pelenka, textilpelenka, fürdetőszer, popsikrém, törlőkendő (bár le is moshatod, de utazáshoz nem árt), vigantol+hintőpor+alkohol+gézlap a köldökcsonkhoz (ezekre kapsz receptet is) törölköző, kiságy, ruhák, ágynemű, babakocsi, autóshordozó (ha autóztok), takarók, kiskád... ezek szerintem az alap dolgok

Ezeken felül vettünk: rácsvédőt, légzésfigyelőt, bébiőrt, pelenkázót, néhány játékot,pohárkát, mellszívót (ezt inkább nekem), gumilepedőt, elektromos bölcsőt, adamo hintát, járókát, utazóágyat, játszószőnyeget, etetőszéket. Ezeket persze nem mindegyiket használjuk újszülött kortól és persze, ezek nélkül simán megvan a baba, szóval itt az ember igényei szabják a határokat...

2015. jan. 16. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Pelenka,kiságy,néhány body és rugdalózó,időjárástól függően egyéb ruhadarab,takaró.Tisztálkodószer,meg púder külön nem kell,mert ezeket receptre írják,ahogy a D,-és K-vitamint is.
2015. jan. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!