Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi orrvérzés?

Terhességi orrvérzés?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem. Tegnap éjjel arra ébredtem, hogy ömlik a vér az orromból. 13 hetes kismama vagyok és az orrvérzés már a terhesség elején kezdődött, de csak ha kifújtam az orrom! Most már magától elered és 1 hónapja mintha meg lennék fázva, tiszta takony vagyok! Szerintetek ez normális? Nagyon félek komoly baj van!!
2015. jan. 16. 01:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Valakinél ez normális.engem is végig kisért egész terheség alatt. Ha mész az orvosodhoz,beszélj erről vele, mert összelehet huzatni az ereket egy folyadékkal.
2015. jan. 16. 06:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy komoly baj okozná. Ne ijedj meg! Nekem ez a harmadik terhességem, az első kettőnél nem tapasztaltam, de most sokat vérzik, ha fújom. Én sem vagyok megfázva, de van dugulva folyamatosan az orrom, fújni kell. Tök kellemetlen. Mondjuk az éjszakai orrvézrzésről beszélnék dokival, de szerintem még ez is normális.
2015. jan. 16. 07:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nekem is szokott vérezni este.Meg,ha csak simán kifújom az orrom.26hkm
2015. jan. 16. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos csak hétfőn tudok menni dokihoz de remélem tényleg nincs baj.Kedves utolsó Neked olyan nem volt hogy magától elered?
2015. jan. 16. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy baj lenne, én egyáltalán nem vagyok "orrvérzős", de a terhesség alatt velem is gyakran előfordult, még olyan is, hogy alig tudtam elállítani.

Az meg, hogy egy hónapja folyik az orrod, ebben az időben egyáltalán nem meglepő. A férjem is ezzel kínlódik kb. ugyanennyi ideje, és ő még csak nem is terhes. :)

2015. jan. 17. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
De igen volt,már többször is,de csak éjszaka alvás közben.
2015. jan. 21. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, szerencsére azóta nem volt :) Remélem nem is nagyon lesz, elég kellemetlen :(
2015. jan. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!