Érdemes szoptatós párnát venni? Ha igen, akkor a mikrogyöngyöset vagy a tönkölypelyva tölteteset? Ti hol vettétek meg?
Szia!
Nekem mikrogyöngyös van.
Nem tudom, hogy a későbbiekben mennyire lesz hasznos.
Nagyon sokat vacilláltunk a megvételén, vagy háromszor visszapakoltam a polcra. A Férjem már beállt a bababoltban a pénztárhoz, amikor én visszaszaladtam, és mégis megvettük.
Jelenleg 33 hetes kismama vagyok, de terhességem legjobb befektetésének tartom. A fekvést, alvást el sem tudom képzelni már nélküle.
Kb. a 24. héttől eszméletlenül fáj a hátam, derekam, de leginkább a fenék csontom. Ezzel a párnával tökéletesen meg tudom találni a számomra megfelelő, kényelmes pózt.
Szóval az én véleményem az, hogy határozottan megérte az árát.
Viszont megmondom őszintén, hogy szoptatáshoz nem biztos, hogy fogom használni, szerintem akkor is majd a pihenőpárna funkcióját fogja betölteni nálunk. :-)
Szia! Én is maximálisan ajánlom, mert tudom hogy mit bénáztam nélküle (első babámnál 2 éve) és tudom hogy mennyire jó most hogy már nem sajnáltam rá a pénzt.
A lányom 3 hós, csak ezen szoptatom, feküdni is imád rajta mikor karikába van tekerve a párna.
Terhesen pedig kész felüdülés volt! Az első babámnál majd beszakadt a hátam, folyton fájt, a hasam húzódott, nyomott, minden bajom volt.
Most még a 40.héten is kényelmesen aludtam vele, mindig ott támasztott ahol kell.
A szoptatásnál pedig olyan jól alátámasztja a babát, hogy egyáltalán nem kell görnyednem, szenvednem vele, és így sokkal élvezetesebb a szoptatás ( a fiammal egy kín volt) főleg az első időkben mikor egy szopi mondjuk 25-30 perc is lehet, akkor borzasztó görnyedve meg béna pózban úgymaradni annyi időre..
Szopiparna.hu-ról rendeltem mert tök ugyanaz mint a brendonos pl.,csak van köztük vagy 7 ezer ft különbség..
Én mikrogyöngyöset vettem, töltötgetnem kellett már utána de adtak hozzá gyöngyöt.
Szerintem jobb mint a tönköly, mert könnyebb és egyszerübb éjjel ide oda dobálni (még terhesen)és később is könnyebb.
Szia!
Én nagyon sokalltam az árát, aztán egy aukciós oldalon rendeltem. A nő maga varrja és tölti, így töredéke volt a bolti árnak.
Pár hete vettem meg, és imádom! 34 hetes vagyok, egy hónapja nem tudtam már normálisan aludni, hiába párnáztam, az már semmit sem ért. De ez a szopipárna:) Amúgy mikrogyöngyös, azt olvastam a tönkölyös nagyon nehéz, nem egyszerű azzal szoptatni.
Én csak ajánlani tudom, a terhességem alatt az eddigi legjobb befektetés. Aki azt mondja, sima nagypárnával is meg lehet oldani, az még sosem próbálta ki!
Szia,
mi is akartunk venni, de aztán nem kimondott szopipárnát vettünk, hanem oldalpárnát. 1000 forint volt, ügyan úgy néz ki, mint a szopis. Mi Pesten a Möbelix bútorboltban vettük. Varrtam rá kettő kis zsinórt, így össze is tudom kötni,kör alakúra, szerintem a szoptatáshoz is jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!