Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj ha 1-2 hétre abbahagyom...

Az baj ha 1-2 hétre abbahagyom az Elevit szedését majd újra elkezdem szedni utána? 22hkm

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan abbahagyhatod, nem antibiotikum, hogy utána ne hasson! :) Semmi baj nem lesz. Bármelyik terhesvitamint szeded, nincs megszabva, hogy "kell". Ha neked úgy jó, akkor szedheted 2-3 naponta, szüneteltetheted, vagy abba is hagyhatod.
2015. jan. 15. 20:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2015. jan. 15. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan, én csomószor elfelejtettem, meg minden, nem gond :)
2015. jan. 15. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Én gyűlölöm a bogyókat, nem bírom lenyelni.

14. Héten abbahagytam minden szedését, persze az orvos tudtával(szerinte csak az első 12 hétben fontos). Időre született a fiam, tökéletesen egészségesen.

2015. jan. 15. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
hármas vagyok, ne is mond, nem tudom, ki tervezte pl az elevitet, de terhes sose volt, az biztos, úgy kellett letuszakolni néha :D
2015. jan. 15. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
a gravida meg ha vizes lesz megakad a nyelvemen :D de nem olyan rossz mint a magnézium-citrát :D az a múltkor odaragadt fúúú..... :D
2015. jan. 15. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Dehogy baj. Ha nem akarod, ne szedd. Nem kötelező, csak divat. Én a 12. hétig szedtem a Femibiont, utána meg próbáltam egészégesen élni, étkezni. Szerintem ez a sok mű vitamin nem tesz jót a babának.

Az orvos meg persze hogy ajánlja, hisz jutalékot kap, ha azt veszed, amiben neki is van érdekeltsége.

2015. jan. 15. 21:15
 8/12 piroska és a farkas ***** válasza:
Én Elevitet szedtem, de csak a 22. hétig, utána abba hagytam. Szerintem nyugodtan hagyj ki időt, de az sem baj ha elhagyod és nem szeded tovább. Egyébként miért hagynál ki 1-2 hetet? amugy az is megoldás lehet, ha 2naponta veszel be 1 szemet.
2015. jan. 15. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én az egész terhességem alatt egy doboz ladyvitát szedtem be (az egy havi adag), teljesen összevissza, mert hol hányingerem volt tőle, hol nem. Majdnem négykilósan született a kislányom, 10/10-es apgarral. Igazi kis vasgyúró, és biztos, hogy nem a vitamintól... :)
2015. jan. 15. 22:08
 10/12 piroska és a farkas ***** válasza:
Nekem 4 kilo fölött volt a kislányom, és hát ha igaz h az Elevit hízlalja a magzatot, akkor belegondolni is ijesztő, h mi lett volna, ha végig szedem .) Szerintem egyél egészségesen, kálcium és vas nem árt ha " bevivődik", de aztán szevasz. nem kell 9 honapig nyomatni a mindenféle bogyot.
2015. jan. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!