Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39. terhességi héten még...

39. terhességi héten még elutaznátok?

Figyelt kérdés
80 km-re a lakóhelyemtől lesz egy nagyon kedves esküvő számomra, de akkor már a 39. hetet kezdem terhesen. A szülés idejét tudni fogom (3. gyerek, két császáros előzmény után csak császár lehet úgy is.) Kórház a lagzi helyszínétől 35 km-re van, kocsi van. Ti elmernétek még menni így vagy mondjak le róla inkább?

2015. jan. 15. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is rakd be a csomagot és irány bulizni. Ha bármi gond van vagy megindul a szülés gyorsan be tudtok érni a kórházba. Annyi,hogy lehetőleg a kijárathoz legközelebb parkoljatok.
2015. jan. 15. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Mire van kiírva a császárod?

Én nem mennék a helyedben, bár nem is mehettem volna. Nekem a 3. babámmal a császár a 38. hétre volt kiírva.

2015. jan. 15. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:

35km!? Tőlünk ennyi a kórház alapjáraton 😉 legyen kocsiba csomag meg egy sofőr aki vállalja futárkodást!

Jó bulizást!!

2015. jan. 15. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy érzed magad? Én is a 39. hétnél járok és nem érzek semmi extrát, kicsit fáradtabb vagyok de egyéb jel nincs. Szóval ilyen állapotban elmennék, vinném a csomagomat is és amennyire lehet azért kímélném magam, nem sétálnék át a menettel a városon, nem táncolnék, ilyesmik. a 35 km az autóval semmi, csak legyen egy józan ember aki elvisz :)
2015. jan. 15. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, még gondolkodom, de nagyon sok hasznos dolgot írtatok (csomag!, ivásmentes sofőr, parkolás lehetőleg nem a tömeg közepén :-)). A kórház nem a sajátom, itt nyilván ügyeletes tudna műteni, ha esetleg gond lenne. A terhesség elején még reménykedtem egy spontán szülés lehetőségében én is, de sajnos olyan rendellenesség derült ki, ami miatt ez lehetetlen (pont a korábbi császárok szövődményeként). időpontom még nincsen, de így nyilván előbb le kellen fixálnom a dokival.
2015. jan. 16. 13:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Az alap szituáció is riasztott kicsit, de megnyugtató, hogy többen mennétek :-) De főleg az nem tetszene azt hiszem a dologban, ha tényleg bejönne a szülés, és akkor szegény férjem rohangálhatna a gyerekágy és a lakóhelyünk között bő 100 km-t, mivel a két kicsi otthon van.
2015. jan. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!