33 hetesen elmehetek majd egy nagy lagziba?
Mert az ismerőseim egy része teljesen kiakadt rajta hogy mennék, a másik fele egyet ért velem, hogy ártani ez nem árt. Még annyi hogy 300km-t kell utazni az esküvőig. Én szivem szerint elmennék, nektek mi a véleményetek?
Eddig nincs semmi probléma a terhességemmel, nagyon jól érzem magamat.

Köszönöm szépen!:)
Elmegyek és letáncolok mindenkit!:)

Menj el nyugodtan, ha jól érzed magad. Van aki kevesebbet bír, van akinek meg sem kottyan az egész terhesség. Én 26 hetes vagyok, a pocakom már nagy, ennek ellenére pörgök egész nap, dolgozom, napi nyolc órát talpon vagyok szó szerint, otthon főzök, takarítok, végignyalom a lakást, egész napos városnézőtúrára indulok. Ugyanakkor van olyan ismerősöm, aki már nyolc hetesen táppénzre ment, mert mindig nagyon álmos volt és azóta is a napja ötven százalékát a tv előtt tölti, amikor nem, akkor pedig a teraszon ül a hűvösben felpolcolt lábakkal. Úgy látszik, hogy ő csak így bírja ki, gondolom, ő már attól szívinfarktust kapna, ha 300 km-t kellene utaznia, nemhogy attól, hogy végigsétáljon a násznéppel a templomtól a városházáig, főleg nem hogy táncoljon.
Érezzük mindannyian, hogy mennyit bírunk, ha a te szervezetednek ez sok lenne, akkor tudnál róla és eszedbe sem jutna elmenni.
Jó szórakozást!

Naná hogy menj!!!
Ha te jól érzed magad ő is jól fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!