Nagyon szenvedek adjatok legyszi tippeket mit tegyek, eszmeletlenul csikar a hasam es szekrekedesem van :- (?
Eddig a glicerines kup segitett, most feltenni nem birom nemhogy benntartani :-( erzem h "ott" van de megsem jon ki! Mivel segithetnek ra? Mar ha lehet egyaltalan. Nyomni nem akarok meg nem is merek.
34+2hkm
Langyos tej?
Ha esetleg szedsz vasat hagyd abba, és majd szedj más milyet, nekem attól volt ez.
Mielott elkezdodott a hascsikarás pont azt ittam. Vasat nem kell szednem, ugyh attol nem lehet.
De mar halistennek kijott bar nagyon megszenvedtem.
Koszonom szepen a valaszt!
Koszonom szepen ket utolso valaszolo :-)
A glicerines kup egyre kevesbe hatekony amugy :-( utoljara ket napja hasznaltam es alig segitett valamit :-( lehet hozzaszokott a szervezetem es azert vagy nem tudom. ..
De megegyszer koszi a valaszokat :-)
Most biztos megköveznek, de én azt akartam elsősorban írni, hogy: NYOMJ!
1000% biztos, hogy a hiedelmekkel ellentétben nem árthat a terhességnek, ez még a magyar nyelvű weben is le van írva orvos tollából.
Szóval gratulálok, és vigasztaljon az a tudat emiatt a rossz élmény miatt, hogy ez kiváló felkészítés volt a szülésre (és ez nem vicc :) )
Kedves utolso! Koszi a valaszodat!
Oszinten szolva nyomtam, mert mashogy nem jott volna ki. Vicces de en is pont arra gondoltam hogy hasonlo lehet a szuleshez. Igazabol meg a "nyomos legzest" is alkalmaztam, ugy sikerult :-)
Ami meg erdekes, hogy amint kijott, oriasi nagy sugarral dolt belolem a pisi, de kb mintha nemtudom hany gorogdinnyet ettem volna. Es az utobbi napokban alig alig csurgott. Szoval bent volt rekedve. Es pont tegnap allapitottak meg hogy kisebb hugyuti fertozesem lehet, bekuldtek a vizeletet vizsgalatra. Ugyh mostmar tudom miert van fertozesem. Ki tudja miota volt ott bennrekedve... na ez mar mas tema :-)
Koszi megegyszer a valaszt!:-)
Mert annyi ész nincs, hogy elmenj esetleg orvoshoz!
Mert az itt választ adók biztosan jobban tudják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!