Egyre jobban fáj a torkom. Használhatok Phlogosol öblögetőt? Van aki használ/használt? 22 h km
igen, a homeogene9 jó a torokfájásra, nem csak gyógyszertárban lehet kapni, hanem DM-ben is, a nyelved alatt kell elszopogatni, előtte és utána fél órával nem lehet enni/inni.
A másik szert nem ismerem... de ha csak természetes anyagokat szeretnél enni, akkor a méz állítólag jó a torokra, meg a forró tea, és sok-sok fokhagyma, ami elpusztítja a bacilusokat:-) én már ettem úgy is a fokhagymát, hogy egy kanál mézbe aprítottam, iszonyú volt:-)
Miről kell tájékoztatni a kezelőorvost a Phlogosol oldat alkalmazása előtt?
- Az aktuálisan szedett gyógyszerekről.
- Terhesség vagy szoptatás tényéről.
Ez áll a leírásban...
Mézben szétaprított fokhagymagerezd, ha bírod, mert segít...
Ezt nyugodtan használhatod!!!Bár nekem nem segített.Én meg akartam fulladni tőle...
vagy ha eljutsz patikába nagyon ajánlom a tantum verde pasztillát!Annak is van öblögetője.
jobbulást
Valamennyire segített a mézes-citromos forró tea.
Olvasni meg én is tudok, azért kérdeztem meg itt, mivel ez mindenre rá van írva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!