6 hetes terhes vagyok, már szívhang is, minden. Párom már nagyon sok mindenkinek elújságolta, sőt még a helyi rádióba is bemondatta hogy apa lesz. Nem gond ez?
Én most vagyok 9 hetes terhes, és mi is elmondtuk a közeli hozzátartozóknak, hisz úgysem bírtuk volna ki! Ne aggódj, örülj neki, hogy a párod így örül, hogy babátok lesz! Bár mindenki fejében megfordul, hogy az első trimeszter a legkockázatosabb, de nem kell rá gondolni, hisz nem történhet semmi baj!!!!
Nagyon boldog babavárást kívánok! Szép napot!
Milyen értelemben kérdezed hogy nem gond e??? Ettől nem fog elmenni a baba, ez nyilván csak babona.
Mások szemében lehet hogy elkiabálásnak tűnhet, de ne foglalkozz másokkal.
Nekem sajnos elment egy babám a 8.héten (vagyis addigra már nem volt szívhangja) így azután én már csak 12 hetesen mertem örülni neki.
Borzasztó kellemetlen volt az első vetélésem után válaszolgatni a kérdésekre, hogy na hanyadik hétben vagyok stb...holott már sehányadikban se voltam :(((
De neked biztos nem történik ilyesmi.
És nagyon kedves amúgy a párodtól amit tett :)
Ez egy ugyan olyan babona mint a többi. Ha elvetél a nő az azért van mert nem tapadt meg rendesen vagy kromoszóma rendellenesség, nem azért mert elmondta.
Én vártam a 12.hétig, mert előtte volt egy vetélésem. K
Barátaink feladták a szülőknek postán a kiscipőt, mire odaért volna, már nem volt baba. Nagyon kellemetlen tud lenni és fájó, ha mindenkinek magyarázkodhatsz utána. Nem elég a fájdalom, még fel is emlegeti mindenki...
Nagy arányban mehet el a baba az első 12 héten.
Szóval ezért.
Most már ne legyen semmi baj, hogy ne kelljen magyarázkodni utána :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!